5 april 2023

Innovatiedag Pioenroos 2023 op vrijdag 21 april

Innovatiedag Pioenroos 21 april 2023 : Strategie van toekomstig pioentelen

Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ organiseren op vrijdag 21 april 2023 i.s.m. Beeldende Bodem Brabant de Innovatiedag Pioenroos.Wij nodigen u van harte uit. U gaat in de rondleiding in kleine groepen langs alle objecten over het demoveld bij Van Aert FlowersB.V. Zowel de mogelijkheden als de kanttekeningen bij een maatregel worden toegelicht bij ieder object. Hiermee kunt u als teler uw strategie aan de toekomstontwikkelingen aanpassen.

Innovatiedag Pioenroos 21 april 2023 : Strategie van toekomstig pioentelen

Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ organiseren op vrijdag 21 april 2023 i.s.m. Beeldende Bodem Brabant de Innovatiedag Pioenroos. Wij nodigen u van harte uit. U gaat in de rondleiding in kleine groepen langs alle objecten over het demoveld bij Van Aert Flowers B.V. Zowel de mogelijkheden als de kanttekeningen bij een maatregel worden toegelicht bij ieder object. Hiermee kunt u als teler uw strategie aan de toekomstontwikkelingen aanpassen.

Aanmelden en spuitlicentieverlenging
Graag ontvangen we uw aanmelding voor het bezoeken van de innovatiedag Pioenroos. Op de dag zelf kunt u zich registreren tussen 12.30 en 13.00 uur.
Neemt u ook deel aan de spuitlicentieverlenging, neem op de dag zelf uw geldige spuitlicentiepas mee. en ben op tijd voor de laatste en eenmalige lezing van Henk, dé teeltadviseur zomerbloemen en Pioenrozen.

Om 13.30 uur start Henk van den Berg met zijn visie op 40 jaar ontwikkelingen in de teelt van Pioenrozen

Vanuit ‘v/d Grond’ verschijnt ook in 2023 voorafgaand aan 21 april de speciale pioeneditie van het vakblad. Heeft u deze niet ontvangen, stuur dan een email met uw adresgegevens en onderwerp “Editie Pioenroos” of haal uw exemplaar bij de stand van vakblad ‘v/d Grond’.

Lees meer …..

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.