7 januari 2021

Innovatiedag Pioenroos 2021

Tijd voor Pioen op 30 april 2021

Op vrijdag 30 april 2021 wordt door Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ gezamenlijk de Innovatiedag Pioenroos georganiseerd. Van Aert Flowers BV uit Breda is ons gastbedrijf voor deze dag vol demonstraties en innovatieve objecten.

Van Aert Flowers BV heeft voor de verschillende demo’s op deze innovatiedag haar percelen met de teelt van Pioenen ter beschikking gesteld. De komende maanden worden vanuit Delphy diverse onderzoeksobjecten aangelegd. Op de Innovatiedag Pioenroos op 30 april zijn deze en andere innovaties in de Pioenroos te bezoeken en worden toegelicht door de adviseurs en onderzoekers van Delphy.

Vaste onderdelen op deze dag zijn in ieder geval objecten ter bestrijding en voorkoming van verschillende aaltjessoorten en schimmelziekten, vochthuishouding, bemesting, QMS en (duurzame) bestrijding ziekten en plagen. Ontmoet ook de standhouders op de bedrijvenmarkt en is er de mogelijkheid om uw spuitlicentie te verlengen. Plannen voor een vervolgdag in het najaar zijn er in deze samenwerking voor mechanische onkruidbestrijding, grondbewerking, groenbemesters en bewaring pioenroos.

Voor meer informatie over het deelnemen in de verschillende objecten kunt u contact opnemen met Job Jacobs of Erwin Buschgens.

Job Jacobs: M. +31 (0)6 5342 72 33      E  J.Jacobs@delphy.nl

Erwin Buschgens: M. 06 204 252 37      E  E.Buschgens@delphy.nl

 

Vanuit ‘v/d Grond’ zal een speciale pioeneditie van het vakblad verschijnen welke ook u kunt ontvangen. Stuur uw aanmelding naar vdgrond@xplant.nl.

Op de evenementenpagina van Innovatiedag Pioenroos zal de informatie over de demo-objecten en deelnemende bedrijven regelmatig bijgewerkt worden.

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.