15 februari 2022

Groene kennis gedigitaliseerd met Delphy

Met ‘groene digitalisering’ kijkt Delphy vanuit de plant hoe deze reageert op zijn omgeving en de teeltacties die uitgevoerd worden, om zo de teelt te optimaliseren en kennis schaalbaarder te maken.

QMS (Quality Management System)

Data wordt steeds belangrijker in alle plantaardige sectoren. Nieuwe technieken maken het mogelijk eenvoudiger en sneller data te verzamelen en uit te wisselen. Daarnaast komen er steeds meer sensoren beschikbaar die helpen bij het meten van de gewasontwikkeling en belangrijke omgevingsfactoren. Delphy Digital gebruikt deze data om slimme oplossingen voor uw teelt- en bedrijfsmanagement te ontwikkelen en toepasbaar te maken. Data-gedreven modellen en systemen vertalen data naar concrete adviezen en acties voor de optimalisatie van uw teeltproces. Daarom heeft Delphy QMS® ontwikkeld, teeltspecifieke applicaties die helpen uw teelt te optimaliseren.

Groene vingers

Telen is “gewoon” voor een teler, boer, agrariër. Een zo mooi mogelijk product, zo rendabel mogelijk telen, bijsturen tijdens de teelt is gewoongoed voor diè boer en teler die al heel wat jaren dit proces beheersen; hun “groene vingers” sturen de groeifactoren tijdens een teelt. Delphy is met QMS in staat deze groene kennis te vangen in computermodellen. In QMS zijn deze modellen opgenomen, gewasmetingen, omgevingsfactoren en sensorgegevens worden samen vertaald naar teeltadvies. QMS maakt daarmee groene vingers beschikbaar voor iedereen!

Contactgegevens

Alle hiervoor genoemde QMS applicaties worden beheerd door Team Delphy Digital. Wilt u meer weten over één of meerdere van de QMS’en? En, hoe dit van invloed is op uw bedrijfsvoering? Neem dan contact op met de teelt engineers van Delphy Digital.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.