9 maart 2021

Global Tomato Congress 16 Maart, 1200h Tech Savvy digitalisering in teelt van tomaten

Noteer 16 maart, 1200u in uw agenda. TECH-SAVVY TOMATOES met Delphy over Digitalisering in Tomaten. aanmelden voor het congres kan via https://www.globaltomatocongress.com/programme

Joris Mulders, Adviseur Tomaat Delphy glasgroente en Max van den Hemel, Teelt Engineer, Delphy Digital, vertellen u meer over de digitalisering van tomatenteelt, data-gedreven teeltmanagement op het Global Tomato Congress.

Ook het project “de weg naar digitale groene vingers” wordt aangestipt in de presentatie van beide specialisten. Deze proef wordt gemonitord door onderzoekers Alex van Klink en Lisanne Helmus-Schuddebeurs van het Delphy improvement Centre in Bleiswijk.

GTC21 richt zich in op de toekomst en concentreert zich op de modernisering van de toeleveringsketens voor verse tomaten.

Het project “de weg naar digitale groene vingers” ontvangt financiële steun van de TTU Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. Binnen de Topsector werken bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid samen aan innovaties op het gebied van duurzame productie van gezond en veilig voedsel en de ontwikkeling van een gezonde, groene leefomgeving.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.