12 december 2018

Gewasbeschermingsgids Boomteelt en Vasteplantenteelt nu ook als app beschikbaar!

Naast de papieren versie gewasbeschermingsgids Boomteelt en Vasteplantenteelt introduceert Delphy nu een digitale versie in de vorm van een app.

Begin dit jaar is de 22e druk ‘Gewasbescherming Boomteelt en Vasteplantenteelt’ verschenen en nu is er de nieuwe app ‘GWB Gids Boomteelt 2019’. Kwekers kunnen nu ook digitaal op hun smartphone of tablet alle adviezen raadplegen. Per ziekte, plaag of onkruid wordt advies gegeven. Vanuit de adviezen kan gemakkelijk worden doorgeklikt naar de middeleninfo. Per middel staat uitgebreide informatie over de werking, maximale doseringen, maximale aantal toepassingen, effecten op natuurlijke vijanden etc. Ook kan gemakkelijk worden doorgeklikt naar het wettelijk gebruiksvoorschrift.

De nieuwe app is te downloaden via de Apple Store en de Google Play Store en alleen in combinatie met de papieren versie beschikbaar.

Bij aanschaf van de meest recente gids ontvangen kwekers een unieke inlogcode om de app te activeren. Kwekers die dit jaar de gids ‘Gewasbeschermingsgids Boomteelt en Vasteplantenteelt 2018 ’ hebben aangeschaft, hebben van Delphy inmiddels een inlogcode per e-mail ontvangen.

Kwekers die de app ook willen gebruiken, kunnen de papierengids incl. inlogcode bestellen via het bestelformulier onder ‘downloads’ hiernaast.

Of klik hier om de gids incl. inlogcode digitaal te bestellen.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.