20 september 2019

Delphy plaatst zich opnieuw voor de Autonomous Greenhouse Challenge

Op donderdag 12 en vrijdag 13 september vond de hackathon plaats waar teams zich konden kwalificeren voor deelname aan de tweede Autonomous Greenhouse Challenge, georganiseerd door Tencent en WUR.

Net als vorig jaar deed Delphy mee aan de pre-challenge hackathon, nu met 30MHz als partner. De combinatie heeft als team “The Automators” aangetoond het internationale AI-geweld aan te kunnen door zich te plaatsen voor de échte challenge.

Delphy en 30MHz zullen zich moeten meten met 4 andere data-gedreven teams en een team dat “traditioneel” gaat telen. Een enorm leertraject voor iedereen in het team en ook van grote waarde voor de ontwikkelingen in de tuinbouw, gericht op de digitale toekomst. Waar de wedstrijd vorig jaar bestond uit de autonome teelt van komkommers, zullen er dit jaar cherrytomaten geteeld gaan worden. De teelt start half december en duurt tot begin juni.

 

Op een later tijdstip zal informatie verschijnen over de demonstratiebijeenkomsten die net als tijdens de vorige challenge georganiseerd  worden door Delphy en 30MHz.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.