17 april 2023

Delphy ISFC Field Event 2023: Internationaal event voor de soft fruit sector

Het Delphy ISFC Field Event 2023 organiseren we temidden van de zachtfruitgewassen en onderzoeksproeven op onderzoekslocatie Delphy ISFC in Horst. In een praktische setting, en verbonden met de internationale zachtfruitindustrie, informeert dit evenement u over de meest recente inzichten van de teelt van de verschillende zachtfruitgewassen: aardbei, framboos, braam en blauwe bes.

Het Delphy ISFC Field Event is een driedaags evenement

  • Woensdag 7 juni: Field Visit, een NIEUWE aanvulling op het Delphy ISFC Field Event, waarbij een aantal Delphy ISFC Innovation Partners hun bedrijven openstellen voor bezoekers.
  • Donderdag 8 juni: Field Day, met daarin een tentoonstelling met het complete zachtfruitnetwerk, thematische seminars en de mogelijkheid om de zachtfruitgewassen en proeven bij Delphy ISFC te bezoeken.
  • Vrijdag 9 juni: Field Trip, bezoek aan verschillende telers en vermeerderaars van zacht fruit in een georganiseerde tour.

Registratie is verplicht! Tot 15 mei geldt een vroegboektarief voor inschrijving. Voor registratie en informatie kunt u terecht op onze website.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.