2 november 2021

Delphy is één van de vijf grootste en toonaangevende Nederlandse spelers in Data Science in de tuinbouw

Donderdagavond, 28 oktober, was de uitreiking van de HillenraadTECH 50. Een thema-editie van de Hillenraad100 met de vijftig meest spraakmakende en veelbelovende Nederlandse ondernemingen in de tuinbouwtechnologie. Tuinbouwtechnologie in al zijn facetten speelt niet alleen een belangrijke rol bij het oplossen van wereldvraagstukken op het gebied van vers en veilig voedsel, gezondheid en welbevinden, maar ook bij vraagstukken over efficiënt en effectief gebruik van grondstoffen, water en energie.

Delphy is door Hillenraad Partners TECH50 gekozen als een van de vijf grootste en toonaangevende Nederlandse spelers in Data Science in de tuinbouw; waardering van 4 sterren! Het is geweldig om te zien dat we erkenning krijgen voor al het harde werk bij het ontwikkelen van data-gedreven teeltmanagement.

Als oordeel van de jury oa: “Delphy Digital als disruptor van Delphy ’s eigen businessmodel betekent een steeds grotere rol voor groeimodellen en controlled farming op basis van Data Science”

Als Delphy zijn we bijzonder trots op dit resultaat.

In het bijzonder de collega’s van de afdeling Delphy digital, maar ook alle betrokken adviseurs en onderzoekers, gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Veel waardering en motiverend om door te ontwikkelen op de ingeslagen weg. Op naar de volgende mijlpaal, wereldwijd, van Noord Amerika tot Japan en van Denemarken tot Zuid Afrika, toonaangevend in digitaal teeltmanagement!

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.