14 januari 2021

Delphy en Henk v.d. Berg samen verder in advies zomerbloemen

Strategische samenwerking en overdracht

Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies zomerbloemen en Delphy gaan per januari 2021 samen verder. Bij de teelt van zomerbloemen is kennis steeds belangrijker. De eisen die gesteld worden aan de teelt van zomerbloemen worden hoger, dit betreft zowel vraagstukken rondom de teelt als planning, sortiment e.d..

De samenwerking houdt in dat Henk v.d. Berg de komende twee jaar zijn kennis en klanten overdraagt aan de Delphy adviseurs zomerbloemen. Na deze twee jaar (2021 en 2022) zal Henk v.d. Berg stoppen als adviseur.

Delphy heeft als hoofdactiviteiten het ontwikkelen en toepassen van kennis in de plantaardige sectoren. Met deze samenwerking en overdracht bouwt Delphy verder aan haar leidende positie als kennisbedrijf in de plantaardige sectoren.

Op de Delphy Onderzoekskwekerij Boom- en vasteplantenteelt in Boskoop start Delphy ook met onderzoek in de zomerbloemen. Hiermee worden vraagstukken rondom de teelt opgepakt teneinde de zomerbloementelers van de nieuwste kennis en advies te voorzien.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Henk v.d. Berg, +31 (0)651 312 207, bergbalkan@wxs.nl

René van Tol, manager team Boom- en vasteplantenteelt Delphy: +31 (0)6 20398256, r.vantol@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.