26 april 2022

De meerwaarde van Delphy Academy – Malu Steenwijk

‘Het voelt goed dat je in hetzelfde schuitje zit’

Malu Steenwijk is onderzoeker bloembollen bij Delphy. Wat betekent de Delphy Academy voor haar? “Je ontwikkelt je niet alleen als professional maar ook als persoon. Je verdiept je erin hoe anderen jou ervaren en je leert je persoonlijke drijfveren kennen. Ook leer je hoe je anderen het beste kunt benaderen door met een acteur een rollenspel te spelen.”

Grip op je ontwikkeling, dat is wat de Delphy Academy brengt. “Je eerste baan, dan ben je op zoek naar ritme en structuur, naar mensen bij wie je terecht kunt. Wij hebben intervisiegroepjes met collega’s waar we een actuele casus bespreken en ontleden. Je merkt dat je niet de enige bent met vragen. Dat geeft houvast”.

Vast onderdeel van de Delphy Academy is ‘collegiaal meereizen’; je loopt een dag met elkaar mee. “Je krijgt tips over je werk, door de heldere blik van de ander”. Terugkijkend: wat was je ontwikkeling? “Ik ben steviger geworden, een betere professional. Ik ben bewust van wat ik doe, heb een basis meegekregen die ik dagelijks kan gebruiken. Daardoor kan ik me zekerder en zelfbewuster presenteren. Het is nodig om achter jezelf te staan!”

Over Delphy Academy

De tweejarige Delphy Academy ondersteunt startende professionals in hun loopbaan bij Delphy. Er zijn drie terreinen van ontwikkeling: ontwikkeling als expert, als professional en als mens.

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.