30 juni 2022

De meerwaarde van Delphy Academy – Lotte Demmink

‘Het is nodig om in jezelf te geloven’

Lotte Demmink is projectmanager internationaal met een focus op Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Lotte leidt vooral projecten in Egypte, Tunesië en Jordanië en traint daarbij ook adviseurs, onderzoekers en onderwijzers in kasteelt. Lotte doorloopt samen met andere jonge collega’s de Delphy Academy. ‘Iedereen heeft een andere functie, maar je kunt veel van elkaar leren. Ik ben nu anderhalf jaar bezig en merk dat we ook persoonlijke dingen bespreken. Dat schept een band.’

Naast de inhoudelijke training in bijvoorbeeld presenteren is er zeker sprake van een sociale kant. Herkenning en erkenning: waar komt gedrag vandaan, welke persoonlijke eigenschappen heb je zelf en zie je bij anderen? Een vast onderdeel van de Delphy Academy is ‘collegiaal meereizen’; je loopt een dag met elkaar mee. “Je krijgt tips over je werk, door de heldere blik van de ander”. De Delphy Academy zorgt voor een band met collega’s, ook buiten je team. Je maakt gebruik van elkaars kennis en kunde en je kunt elkaar beter vinden. Hoe meer mensen je kent, hoe beter je de breedte van de kennis in het bedrijf kunt benutten.

Terugkijkend: wat was je ontwikkeling? “Ik heb me ontwikkeld op de drie vlakken van de Delphy Academy; als expert, professional en als mens. Ik heb mijn teeltkennis sterk verbeterd, heb mijn professionele vaardigheden versterkt en ben zelfbewuster geworden. Daardoor voel ik me zelfverzekerder in mijn dagelijkse bezigheden. Het is nodig om in jezelf te geloven!”

Over Delphy Academy

De tweejarige Delphy Academy ondersteunt startende professionals in hun loopbaan bij Delphy. Er zijn drie terreinen van ontwikkeling: ontwikkeling als expert, als professional en als mens.

.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.