5 december 2017

Arlet Dechering nieuwe trainer Delphy Glastuinbouw

Het verzorgen van trainingen wordt een steeds belangrijkere activiteit voor Delphy glastuinbouw. De toenemende vraag van zowel de Nederlandse tuinbouw als internationaal liggen hieraan ten grondslag. Trainen van bedrijfsleiders, telers, managers en gewasmedewerkers is van essentieel belang in de ontwikkeling die de tuinbouw op dit moment meemaakt.

Per 1 januari begint Arlet Dechering als trainer en coördinator van trainingen bij Delphy. Zij gaat zich richten op verdere uitbouw van het aanbod trainingen glastuinbouw. Daarnaast draagt zij zorg voor een kwalitatieve hoogwaardige uitvoering van de trainingen. Hiervoor wordt er nauw samengewerkt met de adviseurs en onderzoekers van Delphy Glastuinbouw. Voorheen was Arlet werkzaam in de veredelingssector en als adviseur.

Arlet Dechering is per 1 januari bereikbaar op 06 48 15 45 19 of via a.dechering@delphy.nl

Met deze uitbreiding werkt Delphy aan het verder uitbouwen van haar ambitie op het gebied van kennis ontwikkelen en implementeren in de glastuinbouw.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeroen van Buren, manager consultancy glastuinbouw, +31 (0)6 51591430; of via j.vanburen@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.