23 november 2018

Aardbeiendag 9 januari 2019: programma en aanmelden

Early Bird

Meld je nu aan voor de Aardbeiendag en maak gebruik van onze Early Bird deal. Je betaald nu slechts € 70 (inclusief parkeerkaart, lunch en drankjes) per persoon. Meld je aan door het formulier in te vullen.

Programma

Volgens dagvoorzitter Ad Bastiaanse begint ”De zomer 2019 op 9 januari in Den Bosch!” Check het programma van de Aardbeiendag op de website. Diverse sprekers vertellen u meer over waterstromen, jaarrond telen met LED, tevreden werknemers, fossielvrij telen en een nieuwe manier van plagen detecteren. Vaste onderdelen in het programma zijn de resultaten vanuit SAO, stand van zaken bij gewasbescherming, de aardbei internationaal en substraten.

Aardbeiendag diner

Direct na de Aardbeiendag vind een speciaal diner plaats, bezoekers én standhouders zijn welkom. Het diner is van 17.00 tot 20.00 uur bij dezelfde locatie. Het diner kost € 25. Dit is een mooie manier om met de diverse standhouders en bezoekers te netwerken. Je kunt je met dit formulier aanmelden voor zowel de Aardbeiendag als voor de International Soft Fruit Conference. Via het aanmeldformulier kom je direct in de online betaalmodule. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, ontvang je jouw bevestiging van inschrijving en de factuur per email. Je kunt met IDEAL of Paypal betalen.

Wacht niet te lang!

Het Early Bird tarief is geldig tot 15 december. Daarna kost deelname aan de Aardbeiendag € 100 per persoon. Kom je zonder vooraf aan te melden, dan betaal je op de dag zelf € 150 per persoon.

Locatie

Graag tot ziens op 9 januari bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.