3 november 2017

Aankondiging EnergiekEvent 5 april 2018

Zet 5 april 2018 in uw agenda

Het jaarlijkse EnergiekEvent wordt in 2018 georganiseerd op donderdag 5 april in Bleiswijk. Het is nog ver weg, maar zet het alvast in uw agenda.

Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Vele aspecten van Het Nieuwe Telen, optimale gewasopbouw, energiezuinig belichten, nieuwe energiezuinige kassen, noem maar op. Wat is het lange termijn energieverhaal voor de glastuinbouw en wat betekent dat voor u? U kunt weer kiezen uit diverse routes met workshops en projecten in de kassen.

Kortom, reserveer 5 april 2018. We starten aan het begin van de middag en rond zessen sluiten we af met een netwerkbuffet. Half februari maken we het programma bekend en start de inschrijving.

Het EnergiekEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1-3, Bleiswijk en wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen UR Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van LTO Glaskracht Nederland en het Ministerie van Economische Zaken.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.