8 februari 2018

7 maart International Delphy Blueberry Conference 2018

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert op 7 maart 2018 de tweede editie van het International Delphy Blueberry Conference.

Noteer deze datum in uw agenda!

Het betreft een platform voor de gehele keten van de blauwe bes; van plantenkwekers, telers en handelaren tot substraatleveranciers en onderzoekers/adviseurs. Hiermee is het een perfecte gelegenheid om te netwerken en weer op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen die zich voordoen in deze teelt. Door middel van lezingen van internationale sprekers komt een breed spectrum aan onderwerpen in beeld, zoals de Suzuki-fruitvlieg, Pseudomonas, opkweek van plantmateriaal, gebruik van substraat etc. De lezingen worden in het Engels gegeven waarbij de belangrijkste conclusies vertaald zullen worden.

Naast het lezingenprogramma is er een bedrijvenmarkt. Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Wilt u deel nemen aan de bedrijvenmarkt,
neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via mail: softfruit@delphy.nl

Zie de website: https://delphy.nl/microsite/international-blueberry-conference/ voor alle informatie over deze bijeenkomst en de mogelijkheid tot aanmelden.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.