2 juni 2017

7 juni: 3e biocafé!

Tijdstip: 20:00-21:00
Locatie: Café de Huijskamer, De poort 16 Swifterbant

Het biocafé, dat 12 april van start ging, is inmiddels in volle gang! De eerste biologische telers hebben zich inmiddels aangemeld tijdens de 2e bijeenkomst op 10 mei. Ook deze bijeenkomst was goed bezocht en er vond goede discussie plaats. Tevens besloten we om het biocafé niet steeds de 2e,
maar de 1e woensdag van de maand plaats te laten vinden.

Het biocafé is een goede gelegenheid om collegatelers te spreken en om met elkaar goede discussies over actuele vragen te hebben. Het biocafé is het eerste initiatief vanuit de Bioacademie, ingezet door Delphy en Van Tafel naar Kavel. Doel van het biocafé is om biotelers in een informele sfeer de mogelijkheid te geven actuele teeltvragen bij ervaren adviseurs en collegatelers neer te leggen en een gericht advies daarover te krijgen. Daarnaast is het doel biotelers elkaar te laten ontmoeten na afloop van het ‘spreekuur’.

Komende woensdag 7 juni vindt daarom het 3e biocafé plaats. We willen ook deze avond open houden voor geïnteresseerde telers, zodat u kunt kennismaken met het concept.

Concept:
-In het seizoen iedere 1e woensdag van de maand
-Iedere teler neemt een vraag mee. We bespreken binnen een uur alle vragen
-De koffie is voor ons, de borrel voor u
Doel: Antwoord op uw actuele teeltvragen en ontmoeting van collega’s binnen de sector

Informeel, laagdrempelig, goed voor uw netwerk en vooral leerzaam! We hopen u 10 mei te ontmoeten. Laat bij één van ons even weten dat u komt: Delphy: Christoffel den Herder (c.denherder@delphy.nl, 06-12155131)
Marc Versprille (m.versprille@delphy.nl, 06-53427242)
Van Tafel naar Kavel: Anna Zwijnenburg (anna@vantafelnaarkavel.nl, 06-53208772) Albert Jan Olijve (albertjan@vantafelnaarkavel.nl, 06-51899579)

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.