28 augustus 2021

5 oktober 2021: Hét Glastuinbouw Kennisevent : “De uitdagingen voor de komende 15 jaar”

Wageningen University & Research, business unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre organiseren op 5 oktober een kennisevent in het teken van de laatste innovaties in de glastuinbouw.

Op de Violierenweg vindt ondertussen alweer 15 jaar  onderzoek plaats waarin is bijgedragen aan het initiëren en implementeren van innovaties, en daarmee aan een duurzame en rendabele glastuinbouw. In 15 jaar is er veel gebeurd en hier willen we kort bij stilstaan. Verder willen  we vooral vooruitkijken naar de uitdagingen waar we de komende 15 jaar voor staan. In verschillende workshops delen we de laatste ontwikkelingen  op het gebied van LED belichting, digitalisering, robotisering, etc. met het oog op de toepassing in de teelt.

Noteer de datum: 5 oktober vanaf 13:00 uur alvast in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt binnenkort.

Dit kennisevent maakt deel uit van de Horti Science Park Event Weeks welke georganiseerd worden door de Gemeente Lansingerland, Wageningen University & Research, business unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre.
Alle evenementen worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende corona maatregelen en er wordt een geldig coronabewijs gevraagd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Naam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer (verplicht)

  Aanmelden Workshops (keuze 1)

  Aanmelden Workshops (keuze 2)

  Aanmelden Workshops (reserve)

  Ja, ik ben aanwezig bij de borrel, einde van de middag.

  Share:

  Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.