23 november 2017

30 November 2017 vindt de tweede editie van de BIOtechniekdag plaats!

Een interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek!

Nog één week te gaan, dan is het weer zover! Op donderdag 30 november 2017 organiseren Delphy, Hagranop, HAK Schoffeltechniek de 2e BIOtechniekdag!
Het aantal aanmeldingen van bezoekers is al erg goed, het beloofd dus weer een geslaagde dag te worden!

Ook het enthousiasme van de machineaanbieders is dit jaar weer erg groot, zo groot zelfs dat de hal weer vol gepland is door de ruim 35 aanbieders! Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien, sommige merken en innovaties zijn zelfs speciaal bewaard voor de BIOtechniekdag! Zo is er op gebied van brandertechniek veel aanbod te zien, aangepaste mestrooiers voor toepassing in het voorjaar, nieuwe schoffeltechniek uit Frankrijk, bijzondere oogsttechniek voor diverse bioteelten als uien en pompoen, ekoploegen, zaai- en planttechniek voor diverse gewassen, GPS-techniek, noviteiten op gebied van bewaring, en nog veel meer!
De BIOtechniekdag kenmerkt door échte techniek om te bekijken en te beleven. Maar naast alle technische innovaties is er ook ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten deze middag onder genot van eten en drinken tussen de machines.

De BIOtechniekdag is voor biotelers en telers met interesse in deze techniek een goede mogelijkheid om enerzijds de belangrijkste mechanisatieontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien, anderzijds een belangrijk moment om u, elkaar en ons weer te spreken. Dit jaar krijgt de dag nog een internationaler karakter dan vorig jaar, er zijn dit jaar meer internationale biotelers op de dag aanwezig waarmee het een echte dag van én voor de telers uit heel Europa wordt! Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Doelgroep:
Op 30 november zijn wederom alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd!
Op de vernieuwde website www.BIOtechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag!

Sponsoren van de Biotechniekdag:
Niet-telers (handelspartijen, toeleveranciers, ketenpartijen, etc..) kunnen de dag bezoeken indien ze ook de BIOtechniekdag financieel mee willen ondersteunen in de vorm van sponsoring. Al diverse bedrijven hebben zich inmiddels als sponsor aangemeld. Met de sponsoring zullen o.a. nieuwe machineontwikkelingen, eigen innovaties en machines zonder verkoopkanaal kunnen worden getoond op de dag. Deze machines zullen in de stand van Delphy te zijn.

Kort :
• Locatie: Firma Hagranop, Westermeerweg 17, 8309 PZ, Tollebeek, 15.00 uur tot 20.00 uur. Datum: 30 November 2017
• Voor bio telers en telers met speciale interesse uit akkerbouw en groenteteelt.
• Machines die specifiek voor biologische teelt en/of groenteteelt zijn. Hierbij wordt naar de noviteitswaarde/aard van de getoonde machines gekeken.
• Alleen echte machines worden getoond, dus enkel functionele ondersteuning met filmpjes of posters.
• Meld u aan via vernieuwde website www.biotechniekdag.nl voor gratis toegang!

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.