11 oktober 2017

30 November 2017: Biotechniekdag

30 November 2017 vind de tweede editie van de Biotechniekdag plaats!

Op 30 november 2017 organiseren Delphy, Hagranop, HAK Schoffeltechniek de 2e Biotechniekdag! De eerste biotechniekdag vorig jaar was een groot succes: in één middag en avond ruim 500 bezoekers waarvan het grootste deel biologische akkerbouwer! Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie alweer in volle gang! Op de 2e Biotechniekdag zal wederom de mechanisatie voor de biologische akkerbouw én groenteteelt in het algemeen centraal staan. Hierin zullen we dit jaar nog kritischer dan afgelopen jaar proberen om een interessant aanbod te kunnen laten zien aan de telers. Het enthousiasme van de machinebouwers is ook dit jaar weer erg groot, diverse merken laten deze middag weer nieuwe innovaties zien, sommige innovaties zijn zelfs speciaal bewaard voor deze middag!De Biotechniekdag kenmerkt door échte techniek om te bekijken en te beleven. Naast alle technische innovaties is er ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten deze middag onder genot van eten en drinken tussen de machines.

Doelgroep:Op 30 november zijn wederom alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd! Op de vernieuwde website www.biotechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag!

Internationaal:De Biotechniekdag is voor biotelers een goede mogelijkheid om enerzijds de belangrijkste mechanisatieontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien, anderzijds een belangrijk moment om u, elkaar en ons weer te spreken. Dit jaar krijgt de dag nog een internationaler karakter dan vorig jaar, er zullen dit jaar meer internationale biotelers uitgenodigd worden zodat het een echte dag van én voor de biotelers uit heel Europa wordt! Voor internationale telers is er rondom de Biotechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Kort :

• Locatie: Firma Hagranop, Westermeerweg 17, 8309 PZ, Tollebeek, 15.00 uur tot 20.00 uur. Datum: 30 November 2017

• Voor bio telers uit akkerbouw en groenteteelt.

• Machines die specifiek voor biologische teelt en/of groenteteelt zijn. Hierbij wordt kritisch(!) naar de noviteitswaarde/aard van de getoonde machines gekeken.

• Alleen echte machines worden getoond, dus geen stand met filmpjes of posters.

• Landelijke uitnodigingen maar door de locatie met zwaartepunt in Flevoland

• Ook internationale bioklanten van deelnemende bedrijven zijn welkom

• Meld u aan via vernieuwde website www.biotechniekdag.nl  

 

Kortom: Een interessante én gezellige middag met een heel specialistische doelgroep!

Idee van machineprogramma:

• Noviteiten op het gebied van mechanische onkruidbestrijding

• Zaai- en planttechniek voor groenteteelt

• Noviteiten op het gebied van oogsttechniek (rooiers, oogstwagens, oogstbanden etc)

• Noviteiten op het gebied van bodembewerking

• Etc…

Voor vragen kunt u contact opnemen met Christoffel den Herder,  +31 (0)6 12155131; c.denherder@delphy.nl of Marc Versprille, +31 (0)6 53427242; m.versprille@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.