7 april 2017

27 en 28 juni: International Delphy Soft Fruit Event 2017

Programma International Delphy Soft Fruit Event 2017

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert twee praktijkdagen rondom de teelt van de diverse kleinfruit gewassen zoals framboos, braam, rode bes en blauwe bes.

Deze internationaal georiënteerde bijeenkomst zal plaats vinden op dinsdag 27 juni 2017 en woensdag 28 juni 2017. Noteer deze data in uw agenda!

Het programma van deze dagen is als volgt:

• Dinsdagochtend 27 juni wordt gestart met een rondleiding op KICK (Kennis en Informatie Centrum Kleinfruit) in Randwijk met uitleg over de aangelegde proeven. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan de familie Tijssen in Andelst, wat in het teken staat van de teelt van rode bessen. De middag en avond vinden plaats op het bedrijf van de familie Verkuijlen in Heeswijk Dinther, met demonstraties van nieuwe aardbeienrassen en tevens is er een bedrijvenmarkt en volop gelegenheid tot netwerken.
• Woensdag 28 juni is er aan het begin van de ochtend een rondleiding over het bedrijf van Genson BV in St. Oedenrode met aandacht voor de teelt van framboos. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan Thwan van Gennip in Lierop, waar onder andere bramen- en frambozenplanten worden opgekweekt en er is productieteelt van framboos. De middag en avond staan in het teken van de teelt van blauwe bessen met een bedrijfsbezoek aan Driesvenplant in Meterik en een lezingenprogramma met stands en netwerkmogelijkheden.
Het vervoer van en naar alle locaties is georganiseerd.

Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Wilt u een demonstratie verzorgen of deel nemen aan de bedrijvenmarkt, neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via mail: softfruit@delphy.nl

Zie de website: http://berryfruitevents.com voor alle informatie over deze praktijkdagen en de mogelijkheid tot aanmelden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Willem van Eldik van Delphy, tel. +31 (0)6 53 374 538

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.