9 juni 2017

27 en 28 juni: Gratis entree International Delphy Soft Fruit Event 2017

International Delphy Soft Fruit Event 2017

Vanwege sponsoring van meerdere bedrijven, nodigen wij u uit voor het gratis International Delphy Soft Fruit Event. Deze bijeenkomst rondom de teelt van de diverse kleinfruit gewassen zoals framboos, braam, rode bes, aardbei en blauwe bes is gratis, er wordt alleen een bijdrage voor het diner gevraagd. Deze internationaal georiënteerde bijeenkomst zal plaats vinden op dinsdag 27 juni 2017 en woensdag 28 juni 2017.

Het programma omvat onder meer een rondleiding langs de proeven op KICK (Kennis en Informatie Centrum Kleinfruit) en tevens rondleidingen op verschillende kleinfruit bedrijven met de verschillende kleinfruitgewassen. Ook is er een beurs met standhouders en ruime gelegenheid tot netwerken. Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Wilt u een demonstratie verzorgen of deel nemen aan de beurs, neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via mail: softfruit@delphy.nl .

Zie de website: http://berryfruitevents.com voor alle informatie over deze praktijkdagen en de mogelijkheid tot aanmelden.

 

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.