27 augustus 2021

1 oktober 2021: Opening Vertical Farm faciliteiten Delphy Improvement Centre en Wageningen University & Research in combinatie met Vertical Farming Conference

Vertical Farming – ‘Beyond the Hype’

Op vrijdag 1 oktober worden de Vertical Farm faciliteiten van Delphy en WUR officieel geopend. Dit gebeurt in het kader van de ‘Horti Science Park Event Weeks’. In de ochtend vindt aan de Violierenweg in Bleiswijk de openingshandeling plaats. Er wordt stil gestaan bij het belang van Vertical Farming voor de regio en de wereld en de mogelijkheden die de faciliteiten van Delphy en WUR bieden. Ook worden de eerste onderzoeksresultaten gedeeld.

In de middag wordt er aangesloten bij de internationale ‘Vertical Farming Conference’. Tijdens deze conferentie gaan experts in op diverse aspecten van Vertical Farming, onder meer op het gebied van technologie, duurzaamheid en teeltklimaat.

Lees hier verder

 

 

 

Dit kennisevent maakt deel uit van de Horti Science Park Event Weeks welke georganiseerd worden door de Gemeente Lansingerland, Wageningen University & Research, business unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre.
Alle evenementen worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende corona maatregelen en er wordt een geldig coronabewijs gevraagd.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.