Robotisering in 2021

Op 7 oktober 2021 hebben Delphy en Vollegrondsgroente.net een demo perceel beschikbaar om alle mogelijke innovaties op het gebied van robotisering te laten demonstreren.

Oproep aan alle robots in de akkerbouw

Op 7 oktober 2021 organiseren we de Robotiseringsdag voor de vollegrondsgroenten en akkerbouw. Alle mogelijke vormen van robotisering worden daar werkend in de praktijk gedemonstreerd. We bieden u de mogelijkheid om uw robot in werking te tonen  ongeacht weersomstandigheden, bodemgesteldheid en stand gewas op deze donderdag in oktober. Robotisering in de breedste vorm en meest innovatieve of pre-mature ontwikkelingsfase als autonoom rijden en/of in combinatie met grondbewerking, precisielandbouw, taakkaarten e.a..

Stuur een mail naar Wim van Tilburg als u in Nederland wilt demonstreren welke mogelijkheden en toepassing uw robot heeft voor de open teelten. Alle akkerbouwers uit de Benelux zijn bij deze uitgenodigd om op 7 oktober uw robot in actie te zien.

 

Contact

w.vantilburgatdelphy.nl

 

Registratie bezoekers

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden de dag. Het bezoek aan deze dag is gratis.

Mocht de regelgeving omtrent Corona op enige wijze veranderen, dan zullen we de organisatie van de innovatiedag hierop aanpassen.
Neem de huidige Corona regels serieus. Voelt u zich niet goed, blijf dan aub thuis.

  Inschrijfformulier Demodag

  Gegevens (1 formulier per persoon)  Tijdvak (1 keuze mogelijk) *

  7 oktober 2021


  Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn gegevens bewaard worden met als enkel doel verwerking en overdracht aan de GGD voor uitvoering van eventueel bron- en contactonderzoek.

  Registratie standhouders

  Deelnemen: U kunt zich aanmelden als u uw robot wilt demonstreren of aanwezig wilt zijn met uw bedrijf op de informatiemarkt.

  Wilt u adverteren in vakblad ‘v/d Grond’ , stuur uw aanvraag naar vdgrond@xplant.nl.

  Stuur een email naar Wim van Tilburg als u vragen heeft of interesse in deelname

  w.vantilburg@delphy.nl

  +31 6 12 06 99 46

   

   

   

  Aanvulling leveringsvoorwaarden demonstratiedagen geldend voor situatie Covid-19

  Organiserende partijen