Pootaardappelvelddag 3 juli 2019

Op woensdag 3 juli organiseren Delphy en vd Grond samen met partners de tweede Pootaardappelvelddag. Deze dag vindt in 2019 plaats op een perceel in Swifterbant.

Delphy en partners laten de actuele ontwikkelingen zien op het gebied van bemesting, teelt, ziektebestrijding en mechanisatie door middel van interessante proeven en demonstraties. De beurseditie van het vakblad van de Grond Pootaardappel wordt eind juni aan alle pootgoedtelers in Nederland verzonden.

Een terugblik op de Pootaardappelvelddag 2018 is hier te bekijken.

Programma

Vanaf 14.30 uur worden via geleide rondgangen alle objecten toegelicht. De laatste rondleiding start om 19.00 uur. Op het erf is het bedrijvenplatform de hele middag te bezoeken.

Delphy en partners laten de actuele ontwikkelingen zien op het gebied van bemesting, teelt, spuittechniek, plantversterkers, ziektebestrijding (o.a. virus preventie) en mechanisatie door middel van interessante proeven en demonstraties.
Een belangrijk item op deze dag zal de loofdoding zijn.

Registratie standhouders

Meldt u aan via

Factuurgegevens:

Bedrijf (Verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

Contactpersoon dag zelf (verplicht)

Contactpersoon mobiel nummer (verplicht)


Selecteer uw wijze van deelname:

demonstratie mechanisatie op het erf, € 450,- (excl. BTW).Plaatsing mechanisatie op het erf € 450,- (excl. BTW)Een binnenstand op het bedrijvenplatform kosten plek € 450,- (excl. BTW)Een object in het veld (inbegrepen beachflag in het veld, flyers op informatiemarkt (prijs op aanvraag)Als objecthouder wil ik graag ook een binnenstand op het bedrijvenplatform € 150,- korting op standtarief (excl. BTW)Als object- of standhouder geef ik graag een pitch over mijn product tijdens de rondleiding


Benodigde ruimte igv uw keuze voor deelname met stand en/of mechanisatie (in lxb mtr):


Omschrijf in enkele regels uw product:


Heeft u elektriciteit nodig in uw binnenstand? (onder voorbehoud beschikbaarheid)

220V380VNee


Communicatie mogelijkheden (kopij aanleveren voor 10 mei)
Adverteren in beursuitgave Pootaardappel van vakblad 'v/d Grond', plaatsen advertentie vanaf € 500,-(excl. BTW) wij nemen contact met u op.

Kwart Advertentie A6 staand formaat, ((prijs op aanvraag)Halve Advertentie A5 liggend formaat (prijs op aanvraag)Hele Advertentie, A4 staand formaat (prijs op aanvraag)Logo als participant afgebeeld op Bedankt pagina, kosten deelname € 100,-(excl. BTW)


Wij plaatsen een banner gedurende 4 weken voorgaand aan de Pootaardappelvelddag op de website akkernet.net, kosten € 350,- (excl. BTW)


Sponsoring

als vriend van de PA velddag plaatsen wij een bord op het perceel, kosten € 250,- (excl. BTW)waarbij we belegde broodjes (mede) aanbieden aan de bezoekers, kosten € 250,- (excl. BTW)als hoofdsponsor: Ons bedrijf krijgt een speciale vermelding op website, in uitnodiging en magazine e.a (op aanvraag ivm mogelijkheden en deadline 10 mei)


Wij schrijven ook gelijk in voor deelname aan de Landelijke Pootaardappeldag op 30 januari 2020 in Emmeloord


Heeft u nog vragen of opmerkingen:


Ondergetekende machtigt Delphy éénmalig het verschuldigde bedrag (excl. BTW) van zijn / haar IBAN bank/giro-rekeningnummer. NL

af te schrijven.

Indien u een factuur toegestuurd wilt krijgen, brengen wij Euro 12,50 administratiekosten in rekening.

Organiserende partijen

Standhouders