Pootaardappeldag, wintereditie 30 januari 2024

Op 30 januari 2024 organiseren wij als Delphy Dé Pootaardappeldag in het Voorhuys in Emmeloord

Alle details over het onderzoek in pootgoed en ontwikkelingen in de pootgoedteelt zullen dan worden gepresenteerd. Richting januari zullen we meer bekend maken over het programma, de sprekers en onderwerpen.

Geïnteresseerde sponsoren, standhouders óf personen die wat interessants te presenteren hebben, kunnen een email sturen naar Jan Kiers! We ontvangen graag onderstaand formulier ingevuld wanneer u aanwezig bent met een stand of betrokken bij deze dag zonder stand.

Wanneer u zich met het bezoekersformulier aanmeldt, ontvangt u zowel de uitnodiging voor deze Pootaardappeldag wintereditie en de speciale uitgave Pootaardappeldagen 2024 van vakblad ‘v/d Grond’.

U kunt zich vanaf medio december aanmelden als deelnemer aan het programma op 30 januari 2024.

Program

Een dagvullend lezingenprogramma waarin alle details van relevant – voor de pootgoedteelt – onderzoek wordt gepresenteerd, naast ontwikkelingen in de pootgoedsector en daarbuiten. Tijdens de pauzes kunt u de verschillende bedrijven bezoeken die op het bedrijvenplein aanwezig zijn met hun producten en/of diensten en bijpraten met collega-telers.

Registratie bezoekers

Met onderstaand formulier meldt u zich aan voor de Pootaardappeldag 2024, wintereditie


  Registratie bezoekers Landelijke Pootaardappeldag 2024 -LET OP: dit formulier wordt niet ondersteund door versie 11 en lager van Internet Explorer-

  Bedrijf (Optioneel)

  Vestigingsplaats (Optioneel)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Totaal aanwezig met

  personen

  Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t. o.a. de Pootaardappeldag, wintereditie en velddag in 2024 *

  JaNee

  ..  Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat gemaakte foto's en beeldmateriaal gebruikt kunnen worden voor berichtgeving omtrent de Pootaardappeldagen.

  Registratie standhouders

  Geïnteresseerde sponsoren, standhouders óf personen die wat interessants te presenteren hebben, kunnen een email sturen naar Jan Kiers!

  We ontvangen graag het ingevulde formulier wanneer u aanwezig bent met een stand of betrokken bij deze dag zonder stand:


   Registratie standhouder Landelijke Pootaardappeldag 2024 -LET OP: dit formulier wordt niet ondersteund door versie 11 en lager van Internet Explorer-

   Bedrijf (Verplicht)

   Contactpersoon (verplicht)

   Adres (verplicht)

   Postcode (verplicht)

   Plaats (verplicht)

   Telefoon (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Website

   Contactpersoon dag zelf (verplicht)

   Contactpersoon mobiel nummer (verplicht)

   Voor deelname één van de onderstaande mogelijkheden aankruisen:

   Pakket 1 - Hoofdsponsor € 1895,- (excl. BTW)Pakket 2 - Lunchbuffetsponsor € 1495,- (excl. BTW)Pakket - Standhouder € 895,- (excl. BTW)Pakket 4 - Sponsor € 395,- (excl BTW)

   Mocht u op een andere manier willen bijdragen, neem dan contact op met Jan Kiers.

   ...   • LET OP: Mail a.u.b. voor 1 december 2023 uw logo in .eps en .jpg naar w.schalke@delphy.nl. • Heeft u goede ideeën of andere wensen, of is iets niet duidelijk, laat het ons dan weten.
   De organisatie Delphy, contactpersoon: Jan Kiers, M 06 22 99 39 99 E j.kiers@delphy.nl

   Ik wil deelnemen als sponsor aan de Pootaardappeldag, wintereditie 2024 en ga akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:
   De organisatie is niet aansprakelijk voor schade door welke oorzaak dan ook, ontstaan aan goederen over personen veroorzaakt door of in verband met het deelnemen aan de Pootaardappeldag. Evenmin is de organisatie aansprakelijk voor de schade aan goederen van derden, veroorzaakt door het gebruik van de deelnemer of zijn personeel. De deelnemer vrijwaart de organisatie voor vorderingen van derden. Elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen.

   Eenmalige machtiging


   Ondergetekende machtigt Delphy éénmalig het verschuldigde bedrag (excl. BTW) van zijn / haar IBAN bank/giro-rekeningnummer. NL

   af te schrijven.

   Indien u een factuur toegestuurd wilt krijgen, brengen wij € 11,50 administratiekosten in rekening.

   Organiserende partijen

   Support