Pootaardappeldag, wintereditie 31 januari 2023

De Pootaardappeldag vindt plaats op dinsdag 31 januari 2023

Aanmelden

Na eerdere succesvolle edities organiseert Delphy op 31 januari weer de Landelijke Pootaardappeldag. Voor deze dag bent u en alle pootgoedtelers van Nederland persoonlijk uitgenodigd. We verwachten u met meer dan 300 betrokken pootgoedtelers en andere geïnteresseerden. U meldt uzelf en uw gezelschap aan via het online formulier onderaan deze pagina.

31 januari 2023
10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
locatie ‘t Voorhuys in Emmeloord

Pootaardappelen: telen binnen randvoorwaarden. De pootgoedteelt wordt geconfronteerd met steeds meer eisen. Eisen vanuit de markt, maar ook vanuit de maatschappij. Denk bij dit laatste aan het wegvallen van middelen voor loofdoding, de beperking in luizenmiddelen. Daarnaast wordt er veel gesproken over kringlooplandbouw, circulaire landbouw, natuur inclusieve landbouw. Hoe blijf je als sector en bedrijf in al dit geweld overeind?

Program

Het programma voor de pootaardappeldag op 31 januari 2023 is rond!

Tineke de Vries, zelf pootgoedteler, maar ook voorzitter van LTO Akkerbouw en Vollegrondsgroenten en voorzitter van The Potato Valley opent deze wintereditie van de Pootaardappeldag.
Accountskantoor Countus zal een inleiding verzorgen over het financiële plaatje van de pootgoedteelt, nu en in de toekomst.
Pootgoedtelers Peter Holster uit de Noordoostpolder en Kees van der Bos uit het Friese Holwerd nemen u mee in hun praktijkverhaal.
Namens Delphy zal Jan Salomons spreker over het virus onderzoek en Johan Wander over het verdere onderzoek in de pootgoedteelt.
Vanuit LTO Nederland zullen de resultaten van het Chitwoodi onderzoek worden gepresenteerd en de dag wordt afgesloten door de WUR met een inleiding over de ontwikkelingen op het gebied van Precisietechnologie en data voor de pootgoedteler.

 

Registratie bezoekers

U kunt zich met onderstaand formulier aanmelden als deelnemer op 31 januari. Wilt u er zeker van zijn dat u ook de informatie ontvangt omtrent latere velddagen en winteredities van de Pootaardappeldag, dan kunt u dit aanvinken op ditzelfde formulier.

Heeft u een vraag die u wilt stellen tijdens een presentatie in het programma, dan kunt u deze eventueel nu al stellen via het formulier zodat we deze bij de spreker kenbaar kunnen maken.


  Registratie bezoekers Landelijke Pootaardappeldag 2023 -LET OP: dit formulier wordt niet ondersteund door versie 11 en lager van Internet Explorer-

  Bedrijf (Optioneel)

  Vestigingsplaats (Optioneel)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Totaal aanwezig met

  personen

  Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t. o.a. de Pootaardappeldag, wintereditie en velddag *

  mailinglist Pootaardappel

  ..  Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden voor het toezenden van communicatie omtrent de Pootaardappeldagen en de speciale uitgave Pootaardappeldagen van vakblad 'v/d Grond'

  Registratie standhouders

  Wilt u als sponsor betrokken zijn bij de Pootaardappeldag, dan ontvangen wij graag onderstaand formulier ingevuld van u. Heeft u aanvullende vragen over sponsor of standhouderschap, neem dan contact op met Jan Kiers.


   Registratie standhouder Landelijke Pootaardappeldag 2023 -LET OP: dit formulier wordt niet ondersteund door versie 11 en lager van Internet Explorer-

   Bedrijf (Verplicht)

   Contactpersoon (verplicht)

   Adres (verplicht)

   Postcode (verplicht)

   Plaats (verplicht)

   Telefoon (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Website

   Contactpersoon dag zelf (verplicht)

   Contactpersoon mobiel nummer (verplicht)

   Voor deelname één van de onderstaande mogelijkheden aankruisen:

   Logo op de uitnodiging en op andere communicatie-uitingen (incl. 2 personen standbemensing). - € 350,- (excl BTW)Sponsor (nader vast te stellen voorwaarden, Jan Kiers neemt contact met u op)Stand/tafel op bedrijvenplatform en vermelding logo op uitnodiging en andere communicatie-uitingen. (incl. 2 dagdeelnemers, vooraf aangemeld). - € 825,- (excl. BTW). niet meer mogelijk, sponsoring behoort tot de mogelijkheden

   Mocht u op een andere manier willen bijdragen, neem dan contact op met Jan Kiers.

   ...   • LET OP: Mail a.u.b. voor 1 december 2022 uw logo in .eps en .jpg naar w.schalke@delphy.nl. • Heeft u goede ideeën of andere wensen, of is iets niet duidelijk, laat het ons dan weten.
   De organisatie Delphy, contactpersoon: Jan Kiers, M 06 22 99 39 99 E j.kiers@delphy.nl

   Ik wil deelnemen als sponsor aan de Pootaardappeldag, wintereditie 2023 en ga akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:
   De organisatie is niet aansprakelijk voor schade door welke oorzaak dan ook, ontstaan aan goederen over personen veroorzaakt door of in verband met het deelnemen aan de Pootaardappeldag. Evenmin is de organisatie aansprakelijk voor de schade aan goederen van derden, veroorzaakt door het gebruik van de deelnemer of zijn personeel. De deelnemer vrijwaart de organisatie voor vorderingen van derden. Elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen.

   Eenmalige machtiging


   Ondergetekende machtigt Delphy éénmalig het verschuldigde bedrag (excl. BTW) van zijn / haar IBAN bank/giro-rekeningnummer. NL

   af te schrijven.

   Indien u een factuur toegestuurd wilt krijgen, brengen wij € 11,50 administratiekosten in rekening.

   Organiserende partijen

   Hoofdsponsor:

   Sponsor en standhouder in 2023

   Sponsor: