International Delphy Soft Fruit Event 2019

Voorafgaand aan de ISHS Ribes-Rubus Pre symposiumtour in Duitsland en Zwitserland
https://www.agroscope.admin.ch/agroscope/en/home/news/events/ishs-xii-rubus-ribes-symposium-2019/pre-symposium-tour.html
nodigt Delphy Team Houtig Kleinfruit u uit om deel te nemen aan een tour langs moderne Nederlandse zachtfruit bedrijven op donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2019. Tijdens deze twee praktijkdagen zullen we bedrijven van verschillende gewassen zoals frambozen, bramen, rode bessen, bosbessen, aardbeien en ook vermeerderingsbedrijven bezoeken. Het huidige Nederlandse moderne type overdekte teelt van frambozen en bramen in containers zal in de praktijk worden uitgelegd en getoond. De teelttechnieken om rode bessen van hoge kwaliteit voor lange opslag te bereiken maken ook deel uit van het programma. De combinatie van productie in het eerste groeiseizoen en daarbij het creëren van een grote plant zal worden uitgelegd in verschillende blauwe bessenvelden. De resultaten van verschillende proeven met zachtfruit zullen worden gepresenteerd.

Noteer deze datum alvast in uw agenda.
De inschrijving voor dit event kunt u later terugvinden op deze site.

Indien u interesse heeft voor deelname kunt u een mail sturen naar softfruit@delphy.nl, dan houden we u verder op de hoogte.

 

Organiserende partijen