International Blueberry Conference 2018

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert op woensdag 7 maart 2018 de tweede editie van de ‘International Blueberry Conference’.
(van 8.30 – 18.00 uur)

De handouts van de lezingen vindt u via de “link” in het programma

Programma
Een selecte groep van internationale specialisten zal lezingen geven, waarin de vele aspecten van de teelt van blauwe bessen zullen worden behandeld. De presentaties worden allemaal in het Engels gehouden. De belangrijkste onderwerpen worden ook vertaald in het Duits.

Bedrijvenplein (van 8.30 – 18.00 uur)
Tevens zal er een vakbeurs georganiseerd worden. Naast de lezingen is er voldoende tijd ingepland om de beurs te bezoeken. De beurs is de gehele dag geopend, ook tijdens lezingen, u heeft de keuze tussen het bijwonen van de lezingen of bezoeken van beurs. Met andere woorden: deze dag mag niet gemist worden door alle vooruitstrevende blauwebessentelers.

Meer info / registratie standhouders

 

Veldexcursie
Aansluitend organiseren we op donderdag 8 maart een veldexcursie naar Driesvenplant en Blueberry Giant. Deze excursie is gratis voor bezoekers van de “International Blueberry Conference”

Accommodatie
U kunt overnachten in het Parkhotel, waar ook de conferentie plaats vindt. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u een mail sturen naar info@Parkhotelhorst.nl  onder vermelding van code “blueberry conference” (hierdoor profiteert u van speciale tarieven).

 

Programma

Er komen diverse onderwerpen aan de orde, waaronder:

Organiserende partijen

Sponsoren

Standhouders