Delphy ISFC kennisbijeenkomst 30-03-2022

Woensdag 3 november 2021 organiseerde Delphy de eerste kennisbijeenkomst op het Delphy ISFC. Wij kijken terug op een succesvolle dag. Deze bijeenkomst was volledig volgeboekt en is bezocht door ruim 80 bezoekers met diverse nationaliteiten. In navolging van dit succes organiseert Delphy een voorjaarseditie op Delphy ISFC.

Op woensdag 30 maart 2022 organiseert Delphy een kennisbijeenkomst zachtfruit. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op onze onderzoekslocatie voor zachtfruit: Delphy Innovative Soft Fruit Centre te Horst. Tijdens deze bijeenkomst worden lopende proeven toegelicht en diverse thema’s verder uitgediept door Delphy en externe spreker. Tevens is er deze middag ruimte om te netwerken.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen is het aantal aanmeldingen per bedrijf gelimiteerd tot twee personen. Graag per persoon het gehele aanmeldformulier invullen.

Telers en plantenkwekers die klant zijn bij Delphy, Innovatiepartners en opdrachtgevers in onderzoek mogen deze middag gratis bezoeken. Voor telers die geen klant zijn, vertegenwoordigers en overige geïnteresseerden betreft de entree € 75,- p.p. (excl. BTW). U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Program

Programma
13.00 – 13.30 uur     Ontvangst met koffie & uitleg workshops
13.30 – 13.40 uur     Opening & uitleg workshops
13.40 – 15.00 uur     Workshop ronde 1 (thema 1 t/m 4)
15.00 – 15.30 uur     Pauze
15.30 – 17.00 uur     Workshop ronde 2 (thema 5 t/m 8)
17.00 – 18.00 uur     Netwerkborrel

Workshops

1. Met de minimumbuis naar 0 Frank Kempkes, Wageningen University Research
2. Plantgezondheid, de plant weet zelf al hoe het moet Ellen Klein, Koppert
3. Ontwikkeling teeltconcept verse doordragers Vera Theelen & Bart Jongenelen, Delphy
4. Bemestingsproef opkweek framboos Gondy Heijerman, Delphy
5. Groene middelen doorgebroken. Naar een bedekte teelt met weinig chemie Harrie Pijnenburg, Delphy
6. Optimalisatie plantopkweek Falco Jan Robben, Flevoberry & Gondy Heijerman, Delphy
7. Variabele LED belichting met verse junidragers Peer Hermans, Signify & Vera Theelen, Delphy
8. RED: Photobiology on strawberry Yassine El Qomri, RED Horticulture & Bart Jongenelen, Delphy

Tijdens de workshop ronden wordt er in kleine groepen gerouleerd tussen de thema’s Elk thema komt dus aan bod. Het programma is onder constructie en wordt komende periode verder ingevuld.

Registratie bezoekers

  Aanmelden

  Hierbij meld ik me aan voor de Delphy ISFC kennisbijeenkomst op woensdag 30 maart 2022. (Maximaal twee personen per bedrijf).
  Deze bijeenkomst is gratis voor telers/plantenkwekers die begeleiding van Delphy ontvangen / innovatiepartners / opdrachtgevers. Anders betaalt u € 75,- voor het bijwonen van deze bijeenkomst. Vanaf nu kunt u enkel nog aanmelden voor Duitse rondgang.


  Ik ben teler/plantenkweker met teeltbegeleiding van Delphy.InnovatiepartnerOpdrachtgever van lopende proef op Delphy ISFCIk ben geen klant van Delphy. Ik ga akkoord met de kosten van € 75,- excl. BTW  (Door uw bankrekeningnummer in te vullen geeft u aan dat u akkoord gaat met automatische incasso.)


  Taal
  De bijeenkomst is internationaal. De groepsindeling zal in meerdere talen zijn. In verband met het gelimiteerd aantal mensen vragen we u aan te geven welke talen u machtig bent (meerdere keuzes mogelijk) *

  Duits