Delphy ISFC kennisbijeenkomst 03-11-2021

Op woensdag 3 november 2021 organiseert Delphy een kennisbijeenkomst zachtfruit. Dit is de eerste kennisbijeenkomst op de nieuwe onderzoekslocatie voor zachtfruit: Delphy Innovative Soft Fruit Centre.

Tijdens deze bijeenkomst worden lopende proeven toegelicht en diverse thema’s verder uitgediept door Delphy en externe spreker. Tevens is er deze middag ruimte om te netwerken.

Aanmelden
Aanmelden kan met onderstaand inschrijfformulier. Vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen is het aantal aanmeldingen per bedrijf gelimiteerd tot twee personen per bedrijf. Graag per persoon het gehele aanmeldformulier invullen.

Telers en plantenkwekers die klant zijn bij Delphy, Innovatiepartners en opdrachtgevers in onderzoek mogen deze middag gratis bezoeken. Voor telers die geen klant zijn, vertegenwoordigers en overige geïnteresseerden betreft de entree € 75,- p.p. (excl. BTW).

Telers en plantenkwekers (mits klant Delphy), Innovatiepartners en opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de voorinschrijving. Vanaf 1 oktober 2021 kunnen telers die geen klant zijn, vertegenwoordigers en overige geïnteresseerden zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Programma

13.30 – 13.45 uur  Ontvangst met koffie & uitleg workshops
13.45 – 15.00 uur  Workshop ronde 1

15.00 – 15.30 uur  Pauze

15.30 – 16.45 uur  Workshop ronde 2
16.45 – 18.00 uur  Netwerkborrel

Workshops
Thema 1: Proef weerbare plantopkweek – Vera Theelen, Delphy
Thema 2: Demoproef witte vlieg bestrijding aardbei onder glas – Gondy Heijerman, Delphy
Thema 3: volgt binnenkort
Thema 4: volgt binnenkort
Thema 5: Bemestingsproef longcane opkweek framboos – Gondy Heijerman, Delphy
Thema 6: volgt binnenkort
Thema 7: volgt binnenkort
Thema 8: volgt binnenkort

Tijdens de workshop ronden wordt er in kleine groepen gerouleerd tussen de thema’s. Elk thema komt dus aan bod. Het programma is onder constructie en wordt komende periode verder ingevuld.

Registratie bezoekers

  Aanmelden

  Hierbij meld ik me aan voor de Delphy ISFC kennisbijeenkomst op woensdag 3 november 2021. (Maximaal twee personen per bedrijf).
  Deze bijeenkomst is gratis voor telers/plantenkwekers die begeleiding van Delphy ontvangen / innovatiepartners / opdrachtgevers. Anders betaalt u € 75,- voor het bijwonen van deze bijeenkomst.
  Vanaf 1 oktober kunnen ook overige geïnteresseerden zich hier aanmelden


  Ik ben teler/plantenkweker met teeltbegeleiding van Delphy.InnovatiepartnerOpdrachtgever van lopende proef op Delphy ISFC  (Door uw bankrekeningnummer in te vullen geeft u aan dat u akkoord gaat met automatische incasso.)


  Taal
  De bijeenkomst is internationaal. De groepsindeling zal in meerdere talen zijn. In verband met het gelimiteerd aantal mensen vragen we u aan te geven welke talen u machtig bent (meerdere keuzes mogelijk) *

  NederlandsDuitsEngels