Dé Appeldag 2023

Proeftuin Randwijk-editie!

Delphy team Fruitteelt en NFO organiseren wederom Dé Appeldag: een studiedag rondom de teelt van de appel, peren en steenfruit. Technieken voor de teelt van appels zijn eveneens te gebruiken in de perenteelt. Ook leggen we een verbinding met de steenfruitsector.

Locatie: Proeftuin Randwijk

Proeftuin Randwijk heeft zich de laatste acht jaar sterk ontwikkeld als de proeftuin voor vele innovaties in de fruitteelt. Met de organisatie van Dé Appeldag willen we Randwijk in de schijnwerpers zetten en aan heel fruittelend Nederland (en daarbuiten) tonen wat de proeftuin te bieden heeft. Daarnaast creëren we ook een vertrouwde en gezellige plek om te netwerken!

In 2023 kiezen we bewust voor Dé Appeldag op proeftuin Randwijk. De traditionele proeftuin open dag medio augustus heeft daarom geen bedrijvenmarkt. De Appeldag is een samenwerking tussen Wageningen University & Research, NFO, Fruitconsult, CAF & Delphy.

Program

Nadere informatie volgt.

Registratie standhouders

  Bedrijfsnaam (Verplicht)

  Contactpersoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Mobiel (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website (verplicht)

  Maak uw keuze Het bedrijf/instelling wil een aparte demonstratie teelt op Dé Appeldag. Wij willen dat de organisatie contact met ons opneemt.Het bedrijf/instelling wil een aparte demonstratie mechanisatie/bedrijfsuitrusting op Dé Appeldag. Wij willen dat de organisatie contact met ons opneemt.


  Selecteer uw stand Wij nemen deel aan de infomarkt; onze voorkeur gaat uit naar een binnenstand; binnenstands zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar; vol=vol.Wij nemen deel aan de infomarkt; onze voorkeur gaat uit naar een buitenstand


  Welke stand wilt u gebruiken? Eigen stand, maximale afmeting 4 x 4 m (mechanisatie, afmetingen in overleg), kosten deelname € 750,- (excl. BTW)Marktkraam van de organisatie (tafel ong. 2,5 m x 1,5 m), kosten deelname € 750,- (excl. BTW)Wij nemen niet deel aan de infomarkt maar willen op een andere manier bekendheid geven aan ons bedrijf. Denk hierbij aan het plaatsen van een reclamebord, banners, etc. Wij willen dat de organisatie contact met ons opneemt, kosten € 400,- (excl. BTW)Wij zijn geïnteresseerd om op Dé Appeldag 2023 op te treden als hoofd, zilver of bronzen sponsor. Voor meer informatie omtrent sponsorschap neemt contact op met René Bal, r.bal@delphy.nl


  Heeft u elektriciteit nodig in uw stand? Geen elektriciteit nodig


  Wel elektriciteit (krachtstroom) nodig voor:


  Aanvullende info voor programmaboekje voor bezoekers.
  De belangrijkste activiteiten/producten/merken van mijn bedrijf zijn:


  Demonstratie mechanisatie (alleen mechanisatiebedrijven)
  Welke machines wilt u demonstreren (vermelding programmaboekje)?


  Heeft u nog vragen of opmerkingen:


  Indien u het IBAN-nummer invult, zullen wij automatisch incasseren. U voorkomt hiermee € 11,50 administratiekosten.

  Ik maak geen gebruik van een éénmalige machtiging, € 11,50 (excl. BTW) administratiekosten krijg ik in rekening gebracht.Ondergetekende machtigt Delphy éénmalig het verschuldigde bedrag (excl. BTW) van zijn / haar IBAN bank/giro-rekeningnummer af te schrijven.

  NL

  Organiserende partijen