Berry Plaza bijeenkomst op 2 september 2020

Op woensdag 2 september 2020 organiseert Delphy op Berry Plaza een inloopmiddag. De middag bestaat uit twee onderdelen:
1. Rondgang op het proefveld met bezoekers
2. Netwerkplein met standhouders

Covid-19-proof

Dit wordt het eerste COVID-19-proof event op Berry Plaza. Dit betekent dat er met tijdvakken een gespreid en gecontroleerd verloop van bezoekers wordt gecreëerd. Daarnaast nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht. Aanmelden op tijdvak is verplicht!

Tijdvakken

 1. 13:00 –  14.30 (volgeboekt)
 2. 13:30 –  15:00 (volgeboekt)
 3. 14:00 –  15:30 (volgeboekt)
 4. 14:30 –  16:00 (volgeboekt)
 5. 15:00 –  16:30 (volgeboekt)
 6. 15:30 –  17:00 (volgeboekt)
 7. 16.00 – 17.30 (volgeboekt)

Extra toegevoegde rondleidingen andere talen (aanmelding nog mogelijk)
12.45 – 14.15 Engels
15.45 – 17-15 Duits  (volgeboekt)

Let op: deelname in een bepaald tijdvak is pas definitief wanneer u daarvan een bevestigingsmail van Berry Plaza heeft ontvangen.

Per tijdvak kunnen maximaal 10 personen zich aanmelden.

Aanmelding en kosten

Aanmelden kan met onderstaand inschrijfformulier; maximaal twee personen per bedrijf. Graag per persoon het gehele inschrijfformulier invullen.

Telers die klant zijn bij Delphy en plantenkwekers mogen deze middag gratis bezoeken. Voor telers die geen klant zijn, vertegenwoordigers en overige geïnteresseerden betreft de entree € 75,- p.p. (excl. BTW).

Aanmelden

Program

Wat is er te zien?

Op het proefveld zijn diverse doordragerproeven te bezichtigen. In totaal liggen er 50 proefvelden ter bezichtiging, variërend van 5 strekkende meter tot 35 strekkende meter. Voor opdrachtgevers worden hier diverse rassen en planttypen beproefd. O.a. de rassen Favori, Murano, Bravura, Cantus, Malling Champion en diverse rassen onder nummer. Planttypen variërend van lichte tot zware minitray, warm en koud overwinterde planten en verse planten.

Tevens wordt er in Murano en Favori ook fundamentele kennis ontwikkeld om het gedrag van de doordrager beter te begrijpen en de basis te leggen voor plantmodellen, Delphy SQMS. Denk hierbij aan drogestofaanmaak en verdeling, uitgroeiduur en oogstvoorspelling.

Op het netwerkplein is er ruimte (met de COVID-19 maatregelen in acht genomen) om bij te praten en kunnen standhouders hun producten en innovaties toe te lichten in een-op-een gesprekken.

Deelnemers netwerkplein

FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland. Wij halen het beste uit mens en natuur. Al sinds onze oprichting in 1904 lopen wij als specialisten in hard- en zachtfruit voorop in de markt. We kijken naar het resultaat van vandaag, maar nog meer naar de kansen voor de toekomst. Daar ligt onze kracht.
LUMINAID presenteert hét alternatief voor SON-T: FLORALUX.spectris, de meest rendabele full spectrum groeiverlichting voor de aardbeiteelt. Met bewezen technologie wordt het zonlicht benaderd. Dat levert extra kilogrammen van een hoge kwaliteit. Gebruik uw ervaring met het telen onder zonlicht. Winstgevend het jaar rond tegen de laagste investering én operationele kosten.
Ziekteverwekkers zoals meeldauw, botrytis en phytophtora verspreiden zich zeer gemakkelijk via het irrigatiewater. Intra Hydrocare elimineert deze ziekteverwekkers en reinigt het hele irrigatiesysteem zodat de voedingsbodem voor schadelijke bacteriën, schimmels en virussen wordt verwijderd. Intra Hydrocare zorgt voor de best mogelijke waterkwaliteit. Na reactie blijven water en zuurstof over als residuen, past dus uitermate in duurzaam telen.
PlantoSys ontwikkelt biostimulanten en meststoffen die werken! Zo helpt u uw zachtfruit met onze producten weerbaarder, steviger te worden, vergroot u uw productie en verlengt u het uitstalleven. En dit alles residuvrij, zowel in de bedekte teelt als in de vollegrond. Onafhankelijk onderzoek door Berry Plaza uit 2019 en 2020 ondersteunt dit op meerdere gronden. We vertellen u hier graag meer over!
Roam Technology is je hygiënepartner bij uitstek die effectieve en duurzame desinfectiemiddelen onder de merknaam Huwa-San produceert. Met advies en ondersteuning worden zachtfruittelers op maat begeleid. Huwa-San is niet corrosief, stabiel en uitermate effectief. Huwa-San is ontwikkeld om je gehele irrigatiesysteem biofilm-vrij te houden, en om oppervlakken, gereedschappen en apparatuur te desinfecteren.
BVB Substrates levert al meer dan 100 jaar substraten voor zowel de traditionele als de biologische teelt. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons bedrijfsproces. Onze green productlijn biedt een duurzaam een hoogwaardig alternatief voor bestaande soft fruit mengsels. Bent u benieuwd? Bezoek dan onze stand!
Cindro is specialist in de ontwikkeling, productie en toepassingen van desinfectiemiddelen op basis van waterstofperoxiden (Oxyl-PRO°S) en voedingssupplementen (plantversterkers) in de tuinbouw. Door continue onderzoeken, praktische kennisontwikkeling, klantgerichtheid en innovatieve ontwikkelingen op productniveau en toepassingen weten we een grote meerwaarde te bieden aan al onze klanten.
Koppert Biological Systems innoveert continue en zoekt naar nieuwe oplossingen voor een gezonde plant. Dit gaat verder dan bestuiving, biologische gewasbescherming en biostimulanten. Daarom doen we samen met Delphy proeven met organische bemesting en biostimulanten waardoor planten een hogere weerbaarheid krijgen en de plaagdruk laag blijft.
MechaTronix de specialist in groeiverlichting voor aardbeien. In 2020 werden 16 telers uitgerust met de CoolStack BOOST LED lampen. Met deze lamp wordt de investering voor zowel vervroegde, verlate teelten en een winterteelt een pak lager wat de haalbaarheid voor belichte teelt enorm veranderd. Tevens kan het lichtniveau gestuurd worden voor een gebalanceerde teelt en extra energiebesparing.
MJ-Tech BV is dé specialist op het gebied van hogedruk verneveling, waarmee we een optimale luchtvochtigheid en adiabatische koeling creëren. Steeds meer telers maken gebruik van de voordelen als minder CO2-verspilling en een lager water- en energieverbruik, maar bovenal zien ze een hogere opbrengst en betere gewaskwaliteit. Ook “MJ-Tech INSIDE” bij uw Berry-teelt? Neem gerust contact met ons op!
Moleaer brengt met de Nanobubble Generator zeer efficient zuurstof in het water. Zuurstof nanobubbles blijven lang beschikbaar tot in het wortelmilieu, waardoor het wortelstelsel gezond blijft en de plantweerbaarheid verbetert. Bewezen effecten van nanobubbles zijn betere waterkwaliteit, meetbaar lagere ziektedruk van bijvoorbeeld Phytopthora Fragaria met als resultaat een hogere opbrengst.
PHC werkt vanuit kennis en praktijkervaring aan het herstellen van bodembiologie in land- en tuinbouw. Zij creëren bewustwording door kennisoverdracht en educatie op gebied van bodembiologie om herstellende landbouw te stimuleren. Het doel is om het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en chemie zo ver mogelijk terug te dringen, zonder productieverlies.

 

 

Registratie bezoekers

  Aanmelden

  Hierbij meld ik me aan voor de voorjaarsbijeenkomst Berry Plaza op 2 september 2020. (Maximaal twee personen per bedrijf). Bent u geen teler/plantenkweker of heeft u geen teeltbegeleiding van Delphy, dan betaalt u € 75,- voor het bijwonen van deze bijeenkomst.
  Deze bijeenkomst is gratis voor telers die begeleiding van Delphy ontvangen.  Tijdvak (1 keuze mogelijk) *

  12:45 – 14:15 Engels


  Ik ben teler en klant van Delphy/ Plantenkweker.Ik ben geen klant van Delphy. Ik ga akkoord met de kosten van € 75,- excl. BTW  (Door uw bankrekeningnummer in te vullen geeft u aan dat u akkoord gaat met automatische incasso.)


  Organiserende partijen

  Hoofdsponsoren

  Sponsoren