Laden Evenementen

Velddag fruitteelt in Reijmerstok

Op dinsdagmiddag 18 augustus organiseerd Delphy i.s.m. Hessel Marketing & Communicatie en Smeets Agroconsultancy een spuitlicentiebijeenkomst bij het innovatieve Fruitbedrijf Wouters in Reijmerstok.

Tijdens deze middag volgt u in kleine groepjes een route langs de diverse onderdelen van de dag en gaat u in gesprek met experts en toeleveranciers van bodemproducten, bladmeststoffen en groene middelen die een rol kunnen spelen bij een duurzame teelt. Er zijn tevens diverse demo’s rondom kwaliteit en houdbaarheid van grootfruit te zien. Ook is er aandacht voor de onkruidbestrijding. Juist in het mooie heuvelland is een combinatie van chemische en mechanische onkruidbestrijding de meest ideale oplossing.

Aanmelden en meer informatie

Vanwege de opgestelde richtlijnen vanuit het RIVM is het maximaal aantal deelnemers voor de bijeenkomst 50 en dient u zich van te voren aan te melden.
De kosten voor deelname bedragen € 65,- (excl. btw)  incl. spuitlicentie. Deelnemen zonder spuitlicentie? Dan bedragen de kosten € 30,- (excl. btw).

>>Inschrijfformulier

>>Meer informatie