Laden Evenementen

Uitnodiging digitale bijeenkomst: Anaerobe grondontsmetting en inundatie

Let op: dinsdagavond 7 december 19.30 – 21.00 uur

Bestrijden van bodemgebonden ziekten en plagen

Natte grondontsmetting ter bestrijding van bodemgebonden ziekten en plagen is in Nederland aan zeer strenge voorwaarden gebonden en in de meeste situaties geen optie meer. Gelukkig zijn er inmiddels een tweetal goedwerkende alternatieven: anaerobe grondontsmetting en inundatie. Beide toepassingen mogen rekenen op toenemende belangstelling onder akkerbouwers, groente- en bollentelers. Maar er zijn in de praktijk ook nog veel vragen bij telers, we hopen die te kunnen beantwoorden in deze bijeenkomst.

In de online bijeenkomst staan deze twee maatregelen centraal. Voor- en nadelen van beide methoden komen aan de orde maar ook de praktische en economische aspecten. Wat kosten beide methoden en wat levert het op?

Toelichting op de maatregelen wordt verzorgd door Johnny Vissers en Leendert Molendijk van Wageningen Research afdeling open teelten, Harm Brinks van Delphy zit de bijeenkomst voor.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met het formulier.  Na aanmelding krijgt u kort voor 7 december de link toegestuurd voor toegang tot de digitale bijeenkomst op dinsdagavond 7 december. Aanvang 19.30 uur. U kunt tot 10 minuten eerder inloggen. (Maximum aantal deelnemers is 30, bij grotere belangstelling wordt de workshop herhaald op een nader vast te stellen datum)

  Inschrijfformulier Best4soil online

  Gegevens (1 formulier per persoon)


  Tijdvak (1 keuze mogelijk)*

  7 december

  ..  Best4Soil

  Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door het Europese project Best4Soil, een thematisch netwerk rondom bodemgezondheid. Alle informatie die verzameld is in het project kunt u vinden op www.best4soil.eu