Laden Evenementen

Demonstratie Rugopbouw

Locatie: Prof. Broekemahoeve, Elandweg 84, Lelystad

Er leven in de praktijk veel vragen over de rugopbouw van peen. Moet de rug flink worden aangedrukt, of juist niet? Moet er over de volledige breedte worden bewerkt of niet? En hoe creëer ik het optimale zaaibed? Deze vragen zijn aanleiding voor Delphy om in samenwerking met WUR een demonstratie rugopbouw te organiseren.

Diverse opties en technieken worden tijdens de demonstratie LIVE naast elkaar gelegd:
• Wortelset met diabolorollen
• Wortelset zonder diabolorollen
• Volvelds set zonder diabolorollen
• Volvelds set met Struik TwinRotor-systeem

Deze demonstratie is een vervolg op de demonstratie rugopbouw vorig jaar. Tijdens deze demo worden de verschillen gevisualiseerd tussen de verschillende manieren van rugopbouw: brede en smalle banden en verschillende freestypes.

Deze demonstratie wordt georganiseerd door Delphy die onafhankelijk onderzoek opzet voor leden. In het seizoen zullen de resultaten van de verschillende systemen worden vergeleken door opkomsttellingen, sortering van het eindproduct en opbouw van de rug zelf. Deze gegevens zullen beschikbaar worden gesteld voor de leden van het Onafhankelijk onderzoek.

De demonstratie zal a.s. donderdag 26 april, van 19:30 tot 20:30 plaatsvinden in Lelystad, Elandweg 84 op de Prof. Broekemahoeve. Parkeren is mogelijk op het erf. Houd de website van Delphy (www.delphy.nl) in de gaten. Bij slechte weersomstandigheden zal de demo worden verplaatst naar een later tijdstip!