Laden Evenementen

Spuitlicentiebijeenkomst ‘Handvatten voor een duurzame teelt’ 17 december

Op dinsdag 17 december organiseren Delphy, Hessel Marketing & Communicatie en Smeets Agroconsultancy een spuitlicentiebijeenkomst op locatie Agropolis in Kinrooi (Belgie) Deze dag wordt georganiseerd in het kader van het POP3 Project ‘Duurzame Teelt, gezonde producten’. Een project gefinancierd door de provincie Limburg en de EU.

De bijeenkomst is interessant voor vruchtboom- en fruittelers, boomkwekers en groentetelers. Tijdens de middag gaan we in op o.a regelgeving driftreducerende spuittechnieken en praktijk toelichtinh apparatuur spuittechniek en organissche stof balans en toepassing plantversterkers.

De middag start om 13.00 uur met een inleidingen van Herman Krebbers (Delphy) en Hans Smeets (Smeets Agroconsultancy). Vervolgens zal het programma in de loods verder gaan waar Koen Peters en Herman Krebbers (Delphy) met toeleveranciers een toelichting verzorgen en enkele machines worden gedemonstreerd. Hans Smeets (Agroconsultancy) en Esther Hessel (Hessel Marketing & Communicatie) geven uitleg over proeven in de akkerbouw en vaste planten. Rond 17.00 uur zal de bijeenkomst worden afgerond.

Interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst inclusief spuitlicentie (categorie techniek & veiligheid, licentie Uitvoeren en Bedrijfsvoeren)?
Klik hiernaast bij downloads voor het inschrijfformulier.