Laden Evenementen

Spuitlicentiebijeenkomst bij Kwekerij Jacobshoek

Op vrijdag 28 augustus 2020 is er een bijeenkomst bij Kwekerij Jacobshoek aan de Warmoeskade 3 in Boskoop, die mee kan telen voor de verlenging van de spuitlicentie. Kwekerij Jacobshoek is gespecialiseerd in het kweken van heesterplantgoed en heeft een nieuwe kas en bedrijfsgebouw.

Tijdens de bijeenkomst kunt u het nieuwe bedrijfsgebouw en een nieuwe VDH-foliekas bekijken. Er wordt o.a. aandacht besteed aan een demo met biologische bestrijding van spint, trips, weekhuidmijten en luis die wordt uitgevoerd op het bedrijf in het kader van projecten ‘Bee Deals’ en ‘Boomkwekers Weten van Water’. Daarnaast is er aandacht voor andere actuele gewasbeschermingszaken.

Wilt u de nieuwbouw bij Kwekerij Jacobshoek bezoeken maar heeft u geen interesse in het complete spuitlicentieprogramma, dan kun u zich aanmelden voor een bezoek op donderdagavond 27 augustus 2020 om 19.30 uur (max. 20 deelnemers).

 

Vooraf aanmelden

Beide bijeenkomsten worden georganiseerd binnen de Covid-19 richtlijnen van de overheid. U dient zich van te voren aan te melden via onderstaand inschrijfformulier. U wordt ingedeeld in een tijdblok van max. 20 mensen en zal na een introductie in kleine groepen (5 mensen) een ronde maken over het bedrijf zodat het mogelijk is 1,5 meter afstand aan te houden.

Na aanmelding ontvangt u bericht of er voldoende plaats is en in welk tijdblok u bent ingedeeld.

Bijeenkomst op vrijdag is volgeboekt, aanmelden daarvoor is niet meer mogelijk.

Voor een bezoek zonder spuitlicentieverlenging op donderdagavond 27 augustus 2020 om 19.30 uur zijn nog plaatsen beschikbaar.