Laden Evenementen

Pot- en Perkplantendag

Delphy en Glastuinbouw Nederland nodigen u van harte uit voor de Pot- en Perkplantendag met als thema ‘De uitdagingen voor de toekomst!’ Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het pot- en perkplantenvakgebied, zoals praktische energiebesparende adviezen, nieuwste strategieën en technologieën op het gebied van plantgezondheid.

Programma

13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Opening
14.05 uur Thema: Energie

  • Fiscalen maatregelen energie door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • Energiebesparing: een samenspel tussen techniek en teeltstrategie door Lisanne Helmus-Schuddebeurs (Delphy Improvement Centre)
14.45 uur Pauze met mogelijkheid tot bezoek van proeven van o.a. Kalanchoë en Phalaenopsis door Sander Hogewoning
(Plant Lighting)
15.35 uur Thema: Plantgezondheid

  • Trend gewasbescherming en impactanalyse WEcR door Jasper van Diemen (Glastuinbouw Nederland)
  • Hoe hou je ziekten en plagen op een eenvoudige wijze uit je kas? door Martijn Voorwinden (Delphy)
  • Plantweerbaarheid; Wat is dat nu eigenlijk en hoe kunnen we dit binnen de potplantenteelt beïnvloeden? door Mark van der Werf (Power2Plants)
16.30 uur Borrel
17.30 uur Einde bijeenkomst

 

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 23 oktober 12.00 uur, mits er nog plaats is.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Jasper van Diemen, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 391 146 49, e-mail jvandiemen@glastuinbouwnederland.nl.

 

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.