Laden Evenementen

Plantarium 2019

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

Op Plantarium presenteren zo’n 300 exposanten uit verschillende landen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en container en als vollegronds product. Ook de toeleverende bedrijven tonen de nieuwste ontwikkelingen.

In het kader van het thema “Green Fits All” laat Plantarium samen met haar deelnemers in de entreehal een pilot zien van compact wonen/recreëren in combinatie met natuurbeleving. “Klein” lijkt de nieuwe standaard voor ontwikkelingen bij stadsvernieuwing en plattelandsontwikkeling getuige de opkomst van onder andere ‘Tiny Houses’ en ‘Tiny Forests’.

Bezoek de stand (nr. 175) van Delphy tijdens Plantarium en kom alles te weten over QMS Boomteelt en onze nieuwe onderzoekslocatie aan de Dijkgraafweg in Hazerswoude Dorp!

Klik hier voor gratis entree d.m.v. digitale voorregistratie en meer informatie over Plantarium 2019.