Laden Evenementen

Open dag Onderzoekscentrum Boomkwekerij Boskoop

Vrijdag 29 september 2017 organiseert Delphy de jaarlijkse open dag op het Onderzoekscentrum Boomkwekerij aan het Rijneveld in Boskoop.

Tijdens de dag wordt een rondgang gemaakt langs de proeven en wordt u geinformeerd over de resultaten en nieuwe ontwikkelingen. Uw bezoek kan meetellen voor de verlenging van de spuitlicentie (categorie Teelt).

Apart ochtend- en middagprogramma
Vanwege het succes van afgelopen jaren en het grote aantal bezoekers is er dit jaar een ochtendprogramma gericht op containerteelt van 09.00-12.00 uur en een middagprogramma gericht op vollegrond van 13.30-16.30 uur.

Tijdens het ochtendprogramma voor pot- en containerteelt wordt u geïnformeerd over het residuonderzoek, bladvlekkenbestrijding, de inzet van plantversterkers en de verschillende mogelijkheden met gestuurde en biologische bemesting.
Bij het middagprogramma voor de vollegrond worden o.a. zaken behandeld als intelligente bemesting, plantversterkers, bodemverbeteraars, een nieuw middel voor het bestrijden van onkruid etc.

Verder is er een informatiemarkt met stands waar diverse bedrijven en organisaties hun kennis, producten en diensten met relatie tot de boomkwekerij en vaste plantenteelt aanbieden.

Wilt u de open dag bezoeken?
Meldt u zich dan aan via het inschrijfformulier in de downloads hiernaast.

Tot ziens op de Open dag Boomkwekerij Boskoop!


Wilt u via de e-mail op de hoogte gehouden worden van onze jaarlijkse open dag?
Stuur dan een e-mail naar: boomteelt@delphy.nl