Laden Evenementen

Mechanisatie Tentoonstelling Bloembollen

Delphy heeft een stand op de Mechanisatie Tentoonstelling, standnummer 1C12. Hier tonen wij onder meer de E(lijn) hyacint en de nieuwe plantrobot voor de leliebroeierij.

De Mechanisatie Tentoonstelling is een bijzonder evenement dat direct aan het begin van ieder nieuw jaar plaats vindt. Dit jaar wederom op Expo Haarlemmermeer vlak bij Hoofddorp. Op een oppervlakte van 10.000 M2 brengen de standhouders op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht. Producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector.

Als bezoeker zult u vele noviteiten, verbeteringen en een breed assortiment aantreffen. Een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleveringsbedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Daarnaast worden er ook diensten op het fiscale, juridische en financiële vlak aangeboden.

Openingstijden
Dinsdag 12 januari    13:00 – 21:30 uur
Woensdag 13 januari    13:00 – 21:30 uur
Donderdag 14 januari    13:00 – 21:30 uur