Laden Evenementen

Demodag Duurzame Onkruidbestrijding Greenport Boskoop

Aanmelden

Op initiatief van St. Greenport Regio Boskoop organiseert Delphy samen met andere partijen op vrijdag 1 juli een demodag onkruidbestrijding op de Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vaste Plantenteelt aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude Dorp. Op deze demodag worden innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame onkruidbestrijding gedemonstreerd. In kleine groepen wordt u langs de verschillende onderwerpen geleid.

Onkruidbestrijding is een belangrijk thema voor boomkwekers. Knelpunt is dat het middelenpakket steeds kleiner wordt. Stichting Greenport Regio Boskoop vindt het belangrijk te werken aan innovatieve en duurzame oplossingen voor de praktijk. Tijdens de demodag worden bezoekers rondgeleid langs verschillende demonstraties van o.a. onkruidrobots en mechanische onkruidapparatuur en andere technieken. Verder wordt aandacht besteed aan middelenkeuze, ontwikkelingen in het middelenpakket en afdekmateriaal. De bijeenkomst is interessant voor zowel vollegrondsteelt als containerteelt.

Bezoek aan de demodag is gratis. U dient zich wel vooraf online aan te melden via bovenstaande button.
De ochtendbijeenkomst is van 10.00 tot 12.30 uur en de middagbijeenkomst van 13.30 tot 16.00 uur.

De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie en valt in de categorie ‘teelt’. De kosten voor de verlenging spuitlicentie bedragen € 85- (excl. btw). Leden van Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop ontvangen € 20,- korting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Aanmeldformulier | Demodag Onkruid 1 juli 2022

  Ja, ik kom naar de Demodag Onkruid op 1 juli 2022 en wil dat de bijeenkomst meetelt voor verlenging van mijn spuitlicentie (categorie Teelt) en betaal € 85,- excl. btw.Ja, ik kom naar de Demodag Onkruid op 1 juli 2022 zonder spuitlicentieverlenging, toegang is gratis.

  Ja, ik ben lid van St. Belangenbehartiging Greenport Boskoop en ontvang € 20,- korting bij deelname voor spuitlicentieverlenging.

  Mijn voorkeur van het tijdblok is:
  10.00 uur - 12.30 uur

  13.30 uur - 16.00 uur

  De bijeenkomst kan meetellen als op het moment van deelname de licentie Uitvoeren of Bedrijfsvoeren geldig is (zie datum op uw licentie).

  Informatie over het aantal te volgen bijeenkomsten kunt u vinden door in te loggen op de site van Bureau Erkenningen: www.erkenningen.nl

  Factuurgegevens

  Ik machtig Delphy om het factuurbedrag automatisch van mijn bankrekening af te schrijven.Ik maak geen gebruik van automatische incasso en betaal € 11,50 extra aan administratiekosten.Ik neem deel aan de rondleiding zonder spuitlicentie, deze is zonder kosten.

  NL