Laden Evenementen

Demodag bij Marcel Michels Boomkwekerij

Dit jaar wordt de demodag boomteelt georganiseerd op het bedrijf van Marcel Michels in Hilvarenbeek. Uw bezoek kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie. De bijeenkomst voldoet aan de Covid-19 richtlijnen van de overheid.

Tijdens uw bezoek wordt u rondgeleid langs verschillende demo’s die zijn aangelegd om het belang van een goede bodemstructuur, bemesting en vochtvoorziening te tonen. U ziet hoe u door de toepassing van verschillende organische stofbronnen de bodemdiversiteit, doorwortelbaarheid en C/N balans kunt verbeteren.
Daarnaast worden machines voor grondbewerking gedemonstreerd en een nieuwe machine op het gebied van onkruidbestrijding zoals de onkruidrobot OZ. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan een betere bodem en het terugdringen van de emissie.

Kosten en aanmelden
Bezoek aan de demodag is gratis. Wilt u uw bezoek mee laten tellen voor verlenging van de spuitlicentie dan bedragen de kosten € 75,- p.p. (excl. btw).
U kunt zich aanmelden door onderstaand inschrijfformulier te downloaden en voor 2 september te mailen naar m.joosten@delphy.nl

>> Inschrijfformulier

Let op: Vooraf aanmelden is verplicht voor alle deelnemers i.v.m. de Covid-19 richtlijnen en catering.

Rondleidingen zullen in groepen van max. 5 personen worden gegeven verdeeld over verschillende tijdblokken van 9.00 uur tot 14.45 uur.
Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de demodag een e-mail met daarin het tijdstip waarop u aanwezig dient te zijn.

Parkeren en inschrijving
De Eksterhoeve (tegenover demoperceel)
Klein Westerwijksestraat 11
5084 HN Biest Houtakker

Meer informatie
Voor meer informatie over de demodag kunt u terecht bij Eugène van Abeelen, 06 53 94 60 72.
Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met Marianne Joosten, 0411 65 25 25.