Laden Evenementen

Demodag Leve(n)de Bodem / Schoon Water voor Brabant

Binnen de projecten ‘Schoon Water’ voor Brabant en ‘Leve(n)de Bodem’ (bodemstructuur en organische stof) organiseert Delphy op woensdag 18 september 2019 een demonstratiebijeenkomst.

Een optimale bodemstructuur, bemesting en vochtvoorziening zijn cruciaal voor een goed product. Een juiste keuze in groenbemester, grondbewerking en het afstrooien van de bodem met compost of bladmulch verbetert de aanslag en vermindert de uitval aanzienlijk. In mei 2019 zijn er demo’s aangelegd op het gebied van plantgatbehandeling, rijenbemesting, afdekmaterialen op uitgeplante zaailingen van Taxus en groenbemesters. De eerste resultaten zijn goed zichtbaar na de extreme hitte in juli!

Kom dit met eigen ogen zien!

Daarnaast staat spuit- en nieuwe mechanisatietechniek op gebied van onkruidbestrijding en grondbewerking centraal. Alle bedrijfsmaatregelen zijn gericht om de groei en bodemkwaliteit te verbeteren en emissie en milieubelasting te beperken.

Wij ontvangen u graag om 13.00 uur bij De Eksterhoeve (tegenover het demoperceel) aan de Klein Westerwijksestraat 11 in Biest Houtakker.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via het inschrijfformulier onder downloads hiernaast.


Voor meer informatie kunt u terecht bij Eugene van Abeelen: 06 53 94 60 72 of het secretariaat, Marianne Joosten: 0411 652 525.