Laden Evenementen

Demodag Asperge

Sinds enige jaren is de demodag Asperge een mooie afsluiting van het aspergeseizoen. De afgelopen jaren werd de dag telkens door minimaal 400 mensen bezocht, waarbij de bezoekers niet alleen vanuit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België hun weg wisten te vinden naar de diverse locaties in Noord-Brabant en Limburg. Komend jaar zal de Aspergedemodag plaatsvinden op het bedrijf van Verdi bv., Fam Verkuijlen in Heeswijk-Dinther.

De Aspergedemodag wordt jaarlijks georganiseerd door ZLTO/LLTB Team Vollegrond. Anders als andere jaren zal de Aspergedemodag in een tent staande op het demo- en proefveld plaatsvinden. Om het proefveld in te vullen hebben Delphy (voorheen DLVPlant) en Aceera bv, de handen ineen geslagen. Graag informeren wij u middels dit schrijven over de mogelijkheden om met uw organisatie een invulling te geven aan het proefveld tijdens deze Aspergedemodag. De aandacht ligt tijdens de Aspergedemodag bij het inspireren van telers door te zorgen voor vernieuwing. Daarom willen we op het proefveld graag nieuwe ontwikkelingen laten zien aan de sector.

Hierbij geven wij u de gelegenheid om een invulling te geven aan het proefveld en daarnaast op het proefveld een eigen stand/uitingen te hebben. Het gaat hier dus om een buitenstand bij een proefobject. U kunt dan denken aan onderwerpen zoals:

  • Alternatieve onkruidbestrijdingsmiddelen/methodes
  • Druppelirrigatie en fertigatie
  • Teeltsystemen/vervroegingssystemen
  • Monitoringssystemen etc.

Heeft u zelf suggesties voor proefopstellingen horen we dit graag, samen met u willen we graag kijken hoe we deze kunnen invullen.

Daarnaast kunt u als bedrijf nog gebruikmaken van de mogelijkheden vanuit ZLTO/LLTB Team Vollegrond. Hiervoor krijgt u een apart schrijven.

Wilt u een bijdrage leveren aan het proefveld en/of proefresultaten laten zien tijdens de Aspergedemodag vragen we u tijdig de benodigde producten/materialen aan te leveren. Zelf mag u zorgen voor een stand en aankleding hiervan, hier zijn geen verder kosten aan verbonden.

Om uw bedrijf en producten te kunnen profileren vragen wij een bijdrage van € 250,- excl. BTW.
Wilt u hiervan gebruik maken verzoeken we u op contact op te nemen met:
Elle Snijders (Aceera bv): +31 618 528 400 of esnijders@aceera.nl
Jos van Hamont (Delphy): +31 653 375 257 of j.vanhamont@delphy.nl

U kunt zich aanmelden met het formulier in de bijlage.