Laden Evenementen

Demodag Aardbeien 2016

Ook dit jaar organiseert ZLTO/LLTB team vollegrond i.s.m. Delphy weer een Aardbeien Demodag, op 9 september 2016. Telers zijn van harte welkom bij deze Demodag. In een middag bent u weer op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de teelt én deze veldbijeenkomsten aan het einde van het teeltseizoen zijn altijd de ideale gelegenheid om uw collega’s en periferie weer te spreken.

De AardbeienDemodag wordt ook in 2016 op een perceel van Maatschap Vermeeren georganiseerd. Op 1 perceel zowel het bedrijvenplein in een tent, het proefveld in samenwerking met Delphy en demonstraties van machinerie en grondbewerking bij elkaar. Zeker 500 bezoekers, alle betrokken bij de aardbeiensector in Nederland, die u in 1 middag tijd kunt ontmoeten en spreken. Aan het einde van de middag wordt ook de lekkerste aardbei van 2016 bekend gemaakt. wie wordt het dit jaar?

Met proeven, demonstraties en stands zijn de middagen een ontmoetingsplek voor telers. Zo zijn er diverse machines in actie te zien, die nodig zijn voor grondbewerking, gewas- en/of oogstwerkzaamheden. En tonen standhouders hun machines en materialen op het veld en op het bedrijvenplein in de tent. Tijdens de Demodagen zal dit jaar ‘weerbaar telen’ een terugkerend thema zijn.
Op het proefveld kunt u objecten bekijken waarbij o.a. groenbemesters, meststoffen en/ of geïntegreerde gewasbescherming zijn toegepast. Verder kunt u een kijkje nemen bij opstellingen van gootsystemen, tunnelbouw, druppelbevloeiing en verwarmingssystemen.
Zoals voorgaande jaren is er op beide demodagen ook weer een uitgebreid bedrijvenplein in de tent waar vrijwel alle relevante standhouders voor de aardbeienteelt aanwezig zullen zijn voor u.