Laden Evenementen

Demobijeenkomst Datagedreven en Autonoom Teeltmangement 27 februari 2019

Delphy en AgroEnergy  hebben als Team The Croperators een mooie 3e plek in de internationale ‘Autonomous Greenhouse Challenge’ behaald en laten zien dat komkommers telen met kunstmatige intelligentie mogelijk is.

De Challenge is afgelopen, maar wij gaan ook dit jaar door met het ontwikkelen van een datagedreven en autonoom teeltsysteem voor de komkommer- en tomatenteelt! Samen met Nederlandse en internationale telers.
De verduurzamingsvraagstukken nemen toe in zowel de sierteelt als groenteteelt en is er een tekort aan teelt- en energie-experts in veel bedrijven. Daarnaast neemt met de continue groei van de wereldbevolking de behoefte aan voedsel toe.  Hoe kan de glastuinbouw deze uitdagingen ombuigen tot kansen? Door kennis van teelt- en energiemanagement beschikbaar te maken via slimme datagedreven diensten!

Gezamenlijk ontwikkelen we de methodieken voor verschillende geautomatiseerde reken- en sturingsmodellen. Hiermee ontstaat een optimaal kasklimaat, lager energieverbruik met een optimale teeltopbrengst als resultaat. Door kennisborging in slimme rekenmodellen is minder expertkennis nodig op het tuinbouwbedrijf. Dus minder op intuïtie telen en met meer ondersteuning van realtime data. Bij bedrijven met veel kennis helpt dit bij complexe keuzes in teeltmanagement, daar waar  minder kennis aanwezig is, is de stap naar teeltsturing op afstand mogelijk.
Kortom: maximale winstmarge uit teelt met minimale energiekosten en inspanning!

Geïnspireerd en geïnteresseerd naar de stand van zaken van de ontwikkelingen en de mogelijkheden die het autonoom teeltsysteem voor uw bedrijf kan betekenen?
Schrijf u dan in voor deze demobijeenkomst.

Datum

woensdag 27 februari 2019 van 15.00 uur – 16.30 uur

Locatie
Delphy Improvement Centre, Violierenweg 3, Bleiswijk.

Er is voldoende parkeerruimte.

Aanmelden

De aanmelding is gesloten.

Informatie

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Klaas van Egmond, Projectleider
via telefoonnummer: 06 – 41 90 05 72

Locatie demobijeenkomsten
Delphy
Violierenweg 3
2665 MV  Bleiswijk
T +31 (0) 10 522 17 71