Laden Evenementen

Vierde biocafé in Swifterbant

Het biocafé heeft inmiddels drie succesvolle edities gehad. Er heeft weer goede discussie plaatsgevonden en na afloop was het gezellig. Steeds meer aanmeldingen komen binnen. Komende woensdag 5 juli vindt het 4e biocafé plaats. We willen ook deze avond open houden voor geïnteresseerde telers, zodat u kunt kennismaken met het concept.

Het biocafé is een goede gelegenheid om collegatelers te spreken en om met elkaar goede discussies over actuele vragen te hebben. Het biocafé is het eerste initiatief vanuit de Bioacademie, ingezet door Delphy en Van Tafel naar Kavel. Doel van het biocafé is om biotelers in een informele sfeer de mogelijkheid te geven actuele teeltvragen bij ervaren adviseurs en collegatelers neer te leggen en een gericht advies daarover te krijgen. Daarnaast is het doel biotelers elkaar te laten ontmoeten na afloop van het ‘spreekuur’.

Concept

  • In het seizoen iedere 1e woensdag van de maand
  • Iedere teler neemt een vraag mee. We bespreken binnen een uur alle vragen
  • De koffie is voor ons, de borrel voor u

Doel

Antwoord op uw actuele teeltvragen en ontmoeting van collega’s binnen de sector. Informeel, laagdrempelig, goed voor uw netwerk en vooral leerzaam!

Informatie en aanmelden

We hopen u 5 juli te ontmoeten. Laat bij één van ons even weten dat u komt:

Delphy
Christoffel den Herder (c.denherder@delphy.nl, 06-12155131)
Marc Versprille (m.versprille@delphy.nl, 06-53427242)

Van Tafel naar Kavel
Anna Zwijnenburg (anna@vantafelnaarkavel.nl, 06-53208772)
Albert Jan Olijve (albertjan@vantafelnaarkavel.nl, 06-51899579)